Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: corat Coret

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cerita ceriti Homeschool

Alhamdulillah terupdate jua blogku ini dgn entri berkaitan homeschool yg masih lagi fresh dalam diari hidup Ummi Hanie. Alang2 dah masuk topik homeschooling, ni nak story sikit pasal teman encik somi yg berasal dari  Bangladesh, wifenya Indian (malbari) tapi berwarganegara Canada – Canadian. Depa baru je pindah sini  dari Canada tak sampai setahun jagung lagi. Reason ?…
Read more

Dinner with arabs & Hati berbunga

Salam , Malam ni bukak2 je dashboard blog, macam biase le baca dulu updates blog2 yg kufollow kat google reader tu. Yeah ! Dapat  berita baik ! *Alhamdulillah * . Tepatlah instinctku. My Izzah Munirah terlist dlm Top 20 SmileyKidz Senyuman Ceria Si Comelku Contest. Cewwah instinct kunun. Tapi ye, memang betul. Hati saya kuat…
Read more

Jejak Kasih

Salam. Ini bukan calang2 jejak kasih. Cewah. Gimik ke apa. Tapi memang benar, ini ialah program realiti Jejak Kasih keluarga mertuaku. Okay laa..  straight to the point. Memandangkan adik2 ipar fomfuanku yang 2 org itu bakal melangsungkan pernikahan pada awal cuti sekolah ni, maka program Jejak Kasih telah diadakan oleh mertua saya, encik suami dan…
Read more

Orang baru dah sampai (Part 1)

Salam semua . Apa khabar ??? Rinduuuuu u all semua !! Hanie sihat alhamdulillah … Sihat org berpantang lah . . . kenalah jaga badan , pantang makan minum sikit utk kesihatan di masa akan datang kan . . . buat jelah sekadar yg termampu yer . Masuk ari ni dah pun hari ke-9 berpantang…
Read more