Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cabaran iPad MySuperKids bermula kembali

  Salam ceria .   Ingat lagi tak dengan contest MySuperKids @ cabaran memenangi iPad hari tu ? Ouh , saya ingatkan dah ketinggalan keretapi , dan dah ada pemenang rupa-rupanya Kak Lyna kasi pending kejap sepanjang tempoh bersalin dan berpantang baby terbarunya . Tahniah yer Hanie ucapkan …. another hero . Hatrik dah ni…
Read more

gambar anak main basikal

Rezeki anakku – Menang Contest 2011

  Salam bahagia u all . Alhamdulillah SYUKUR tak terkata , senyum melebar ke telinga :) . Walaupun tak segigih mana join macam-macam contest maupun GA di dunia blog ni , rezeki masih menyebelahi anakku . Kalau tak silap saya , sepanjang bergelar blogger dan join beberapa contest/GA , inilah kali pertama mendapat tempat PERTAMA…
Read more

Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma

  Wahhh teringinnyaaaa nak menang Luck Draw Tupperware dari Tupperware Kakakshop ni ! Last dapat hadiah tupperware masa kawin dulu , dekat 9 tahun sudah . Best wooo dapat sekotak tupperware edisi picnic punyer dari sorang makcik tu . Terima kasih banyak2 … jasamu kukenang ~ ;) Tupperware ni kita sedia maklum je kan ,…
Read more

Saya mahu iPad PERCUMA dari blog MySuperkids

Ini adalah cubaan kedua selepas melakukan cubaan pertama . Nak tahu apa , silalah klik link itu . Wohohohoho !! Siapa tak mau lepaskan peluang untuk menang iPad PERCUMA ?! Diulang , PERCUMA !! :) Dengan harga sebanyak RM1549 , rasanya dalam setahun jugak kot saya dapat habiskan bayar secara instalment . Weih , sape…
Read more

Contest dah nak tamat … cepat …cepat…join ..domain baru mungkin menjadi milik anda !

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik!  Assalamualaikum . Ini dalam mode : Tergesa-gesa dan bersiaran dari “tuuuutttt” .p . Biasanya menaip entri m’gunakan lappy tetapi kali ini menggunakan PC . Sungguh kekok ok , but i don’t care , nak update gak sikit memandangkan contest ku ‘di sana’ dah nak tamat tengah malam…
Read more