Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kerianganmu kebahagiaanku

  Jemput kawan² semua bantu/support saya dengan klik² SHARING BUTTONS di blog Kakyong.com untuk entri ini di sini => Entri Ummi Hanie : Keriangan anak-anak kebahagiaan Ummi Hanie . Bukan di entry ini yer… TQSM !!!   Amaran : Entri ini penuh dengan gambar kanak² riang  :) Indahnya hidup berumahtangga apabila dikurniakan anak² yang sihat. Semua pasangan idamkan…
Read more

Bantu penuhi impian teman …

  Wow memang hangat juga bahana contest nan satu ni , anjuran blog Denaihati yang top tu.  Contest Gadget Impian nama diberi . Jadi,dah sah-sah ada kaitan dengan gadget² lah kan ? Ramai di kalangan rakan bloggers yang juga merangkap pembebel terhebat di blog ini yang menyertainya . Saya jugak yang termissed sebab terlewat sikit…
Read more

Saya Mahu Ole-Ole dari Sabah

  Sebut saja ole-ole dari Sabah ni,tentu semua dah terbayangkan aksesori mutiara & kristal yang cantik lagi lip lap – lip lap kan ? ;) Koleksi kristal & mutiara sabah saya ada banyak juga , hadiah dari encik hubby tersayang semasa bercuti ke Sabah 2 tahun sudah … Tapi kalau nak tambah koleksi pun apa…
Read more

Cabaran iPad #2 MySuperKids : Duit dan Ramadhan

  Salam Ramadhan ke-7 . Masuk hari ini genap seminggu kita semua menjalani ibadah puasa . Puasa tak semua ? Of coz lah kan … Oklah saya dengan gigihnya mara ke next stage untuk Cabaran kedua iPad MySuperKids  dengan tema Duit & Ramadhan …   Duit ? Ramadhan ? Apa kena mengenanya ya ?  …
Read more