Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Contest Top Referral iPhone 5 Gadget Impian

  Assalamualaikum & Salam sejahtera ! Selingan entri contest sebentar. Lama sungguh rasanya ummihanie tak menganjurkan sebarang contest mahupun giveaway. Fikir punya fikir punya fikir, akhirnya sampai juga seru nak buat contest. itupun asalnya nak buat giveaway saja. Tapi memandangkan saya nak cari Top Referral, maka kenalah namakan contest. Itu pun kalau ada sambutan yang…
Read more

iphone 5 gajet impian

iPhone 5 gadget impian

iPhone 5 gadget impian Dunia sekali lagi digegarkan dengan pengeluaran peranti/gadget terbaru dari syarikat super-tersohor, Apple iaitu iPhone 5. Jutaan penduduk bumi sudah membelinya. Apple memang tak perlu nak promosi teruk-teruk, tapi sebaliknya pelanggan yang menderu-deru datang mencari. Sanggup menunggu berjam-jam di luar kedai lagi. Itulah impak namanya ;)     Untuk itu, saya nak…
Read more

My Pinky Moments

Dijemput sendiri oleh cekgu GTO via emel… so macam terigau² kalau tak join… hehehhe. Jenuh juga nak memilih the best pic untuk contest My Pinky Moments ni, tapi takpe, saya mencuba dengan gambar ini;   Macam biasa, modelnya Onie (izzah munirah). Berbaju PINK, sedang memotong kek hari jadi ketiganya, juga Patrick Starfish yang berwarna PINK !…
Read more

Malaysia Top Blogger

 TOLONGLAH SUPPORT SAYA WAHAI KAWAN²… TINGGAL BEBERAPA HARI SAJA LAGI… (29 Feb.2012 jam 12 midnite!) Semua blogger layak menyertai pertandingan online ini,tak kira samada anda blogger newbie ataupun blogger otai. Saya? Blogger medium je lahhhh … :p Newbie tidak,otai pun tidak, buleh ? Oleh kerna itu , mintalah jasa baik kawan² semua untuk support blog…
Read more

Pengalaman kena denda di Sekolah

Semua orang pernah merasa zaman persekolahan , tak kiralah sekolah rendah atau sekolah menengah. Biasanya kedua-dua zaman tu semestinya sudah kita lalui. Bercerita tentang pengalaman kena denda di sekolah ni , saya rasa memang tipulah kalau tak pernah kena.Betul tak ? ;) Saya bersekolah di sekolah agama private dari sekolah rendah hinggalah ke sekolah menengah.…
Read more