Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

letsmasak.com contest iphone 6

Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6

Salam ceria, Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6| Korang masih rasa skil memasak di tahap yang tidak memuaskan? Saya pun still rasa macam tu… hurmm… So takkan nak biarkan je perasaan itu menghantui diri. Tambah² ibu + surirumah macam saya ni. Tiap² hari berdepan dengan tugasan MEMASAK. Tugasan hakiki katanya…. Satu masa dulu…
Read more

Mom Blogger Top Referral Contest [TAMAT]

Salam ceria & Assalamualaikum. Sebagai permulaan tahun 2014 yang lebih gemilang dari segenap aspek, insyaaAllah.. Blog ummihanie.com memberanikan diri mengorak langkah dengan mengadakan simple contest. Kalau korang perasan, blog ini pernah beberapa kali membuat contest top referral. Cadang nak buat contest SEO, tapi tunggu kesesuaian masa dan keadaan dulu. Mom Blogger Top Referral Contest  …
Read more

Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Salam bahagia, Wah meriah zaman sekarang ni dengan pelbagai contest anjuran banyak pihak, antaranya WeeClicks. Peluang menang iPad 4th Generation, iPad mini dan wang tunai weih ! Syarat² pun tak terlalu susah. Cuma nak rajin sikit je buat social sharing. Erm, korang kan rajin main FB, Twitter bagai kan… so, just share2 je… tuah badan…
Read more

Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Musim bercontest sudah datang…. Kali ini ialah Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes. Manalah tahu, ada rezeki menang domain.com.my pula ;) Komen blog Cik Tom Blog yang hebat dengan Alexa ranking Malaysia – 383 ! Memang salah seorang Top 10 Bloggers Malaysia dengan ranking bawah 500 beb. Tapi, Cik Tom seorang yang merendah diri. Good ;)…
Read more

My Happy Moments

Dah lama tak join contest blog yang melibatkan sharing gambar, yang terkini di Facebook sajalah. My Happy Moments Contest dianjurkan oleh blogger Eyriqazz aka GTO yang memang rajin menganjurkan giveaway dan contest di blognya. Ini juga salah satu inisiatif beliau dalam menjadi peserta contest iphone 5 gadget impian. Sesuai dengan tajuk contest, gambar yang dipertaruhkan…
Read more