Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: contest mudah

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Mom Blogger Top Referral Contest [TAMAT]

Salam ceria & Assalamualaikum. Sebagai permulaan tahun 2014 yang lebih gemilang dari segenap aspek, insyaaAllah.. Blog ummihanie.com memberanikan diri mengorak langkah dengan mengadakan simple contest. Kalau korang perasan, blog ini pernah beberapa kali membuat contest top referral. Cadang nak buat contest SEO, tapi tunggu kesesuaian masa dan keadaan dulu. Mom Blogger Top Referral Contest  …
Read more

Menang iPad, iPad Mini dan wang tunai dengan mudah

Salam bahagia, Wah meriah zaman sekarang ni dengan pelbagai contest anjuran banyak pihak, antaranya WeeClicks. Peluang menang iPad 4th Generation, iPad mini dan wang tunai weih ! Syarat² pun tak terlalu susah. Cuma nak rajin sikit je buat social sharing. Erm, korang kan rajin main FB, Twitter bagai kan… so, just share2 je… tuah badan…
Read more