Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: ChurpChurp

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Rezeki Jumaat

Hasil ‘temujanji’ blog Ummihanie.com dengan Mr. E berhasil juga dengan kedatangan sehelai cek bernilai RM** tengahari tadi. Rezeki Jumaat…. syukur alhamdulillah. :) Biarpun tidaklah tinggi mana pun nilainya, tapi still fulus kan… dan lebih tinggi dari kos sewaan iklan yang ditawarkan di sini. Be the 1st to share d news over Twitter & Facebook &…
Read more

buffered earning nuffnang

BE Nuffnang sulung 2012

  Alhamdulillah, Nuffnang masih sayangkanku. Ingatkan dah tak sudi nak bagi ‘hadiah’. Inilah BE sulung untuk tahun 2012… bolehlah tangguh lagi hasrat nak cash out ;)   Baru je dapat semalam rasanya. Pagi tadi cek dah jadik belasan ringgit. Syukur syukurrr alhamdulillah … erm,bukan nak show off, sekadar pembakar semangat blogging. :) InsyaAllah Churp Churp…
Read more

Cara menang tiket PERCUMA ke Jakarta via KLM ;)

  Salam buddies !   Hey sapa tak mau tiket flight FREE weiii … siap boleh bawak partner sorang sekali tau … Tiket FREE yg saya maksudkan ni ialah tiket flight ke Jakarta anjuran KLM . Nak tau cara²nya ?? Senang bangettt …   1. Mula² KLIK dulu banner bawah ni ;      …
Read more

Katakan TIDAK pada Lady Gaga

  Salam Jumaat yang mulia . Sebenarnya sedih pun ada ni . Walaupun sumber pendapatan dari blog ni ada pelbagai cara , tapi janganlah main redah aje semuanya ok … Ini hal Lady Gaga , yang memang dah terang² agen Illuminati , agen Yahudi ! Pagi ni saya bukak laman web Churp Churp , macam…
Read more

Cerita syok Ummi Hanie

Salam ceria semua ! Oh lega sudah GA saya di sana (diariniaga.com yg kini sudah ditamatkan riwayatnya) sudah selesai dicheck , direview dan diumumkan pemenang2nya … Makan masa berjam-jam juga nak figure out semua tu ..fuhh ! Itu baru GA simple2 punye , belum lagi buat contest yang suruh letak gambar2 tu … Hmm…Tinggal nak design kan…
Read more