Si kecil 7 minggu

Salam bahagia buat semua…. Nak update perkembangan anak seorang demi seorang ni macam tak tersempat kaedahnya. Walaubagaimanapun, saya mencuba sebaik mungkin. Update tentang anak ni bukan nak menunjuk-nunjuk atau nak heboh-heboh pada orang lain, but more to self-therapy & meninggalkan coretan kenangan di alam maya. Blog ni wujud sampai bila saya pun tak tahulah kan… tapi selagi ianya bernyawa dan […]

» Read more

Rentetan kelahiran Muhammad Huzaifah

Sudah hampir habis pantang barulah saya siapkan cerita baby baru ni.Tak apalah … jangan tak ada langsung sudeh ~ Okeh sebelum saya kehilangan lebih memori (maklumle dah veranak 5,banyak urat dah putuih :p ) , lebih baik saya coretkan sedikit rentetan kelahiran baby Huzaifah yang saya cuba ringkaskan agar tidak menjadi terlalu panjang lebar .   Sabtu 29 Oktober ’11 […]

» Read more

6 tahun,Seminggu & AidilAdha

  Salam bertemu kembali . Hugssss …. ! ( ade ke yg sudi hugss nih?) Sepanjang tempoh ‘pembekuan’ ni , beberapa khabar baik dan event telah berlaku . Mungkin ada antara kalian yang sudah tahu khabar ‘orang baru’ , kan ? Alhamdulillah , tanggal 30 Oktober 2011 yang lalu (genap seminggu sudah…) saya selamat melahirkan seorang bayi lelaki yang diberi […]

» Read more

Apa yang best sangat bersalin di hospital/klinik swasta ?

  Salam Ramadhan semua …   Wah hari ni terpanggil pula nak bercerita tentang pengalaman bersalin ni . Rasanya saya jarang² bercerita perihal bersalin bagai ni kan.So sementara tengah ada mood baek punya ni , meh le tadah telinga dengor baca cerita saya ni … muehehehe …   Ok … kat mana² ceruk dunia pun rasanya mesti wujud tempat bersalin […]

» Read more