Seronoknya Izzah berqasidah di sekolah

Salam wbt., ini cerita sebelum bulan puasa. maaf dah basi :p Lately ni nak update blog macam payah benor. Komitmen terlalu banyak. kenalah utamakan mengikut priority gituh… Eh lama dah macam ni pun. Haha. Since mak buyung dah pun bersalin ni lagi-lagi-lagilah payah hapdet belog. maklumlah nak sesuaikan diri dengan suasana/situasi baru… orang baru… *nanti UH hapdet story newborn baby […]

» Read more

Keputusan UPSR 2015 kakak

Alhamdulillah berakhirlah sudah debaran menanti keputusan UPSR 2015. Anak sulung kami a.k.a. Kakak berjaya memperoleh keputusan 5A. Syukur sangat padaNYA. Juga guru-guru yang bertungkus lumus untuk kejayaan anak-anak murid. Antaranya guru sains yang gigih membuat kelas awal pagi untuk students UPSR. Salute ~ Kami ibubapa ni memang tak letak harapan tinggi menggunung pada Kakak, rezeki dia mungkin… Termasuk Kakak, semua […]

» Read more

Selamat menjalani UPSR 2015

Salam wbt., Dedikasi khas buat anak sulungku, Nurul Hafizah a.k.a. Kakak dan rakan-rakan seperjuangan semuanya. Selamat menjalani UPSR 2015 pada hari ini, Selasa 8 September 2015. Hadapilah peperiksaan ini dengan penuh ketenangan dan keyakinan tinggi. Sudah berusaha, berdoa, kini bertawakkal. Cuba yang terbaik. Percubaan UPSR yang lalu Kakak agak terkejut dapat keputusan 3A 2B. Jangkaannya keputusan tidak sebaik itu untuk […]

» Read more

Hari terakhir persekolahan sesi 2013

Salam wbt., Sesi persekolahan 2013 sudah tiba ke penghujungnya? Terasa macam baru semalam anak-anak start sekolah… Pantas sungguh masa berlalu.   Keputusan UPSR 2013 pun sudah diumumkan. Tahniah buat yang berjaya dapat straight A’s. Yang kurang berjaya, usahlah terlalu bersedih hati. Panjang lagi perjalanan ilmu kalian. Azam untuk buat yang lebih baik. Parents juga usah terlalu memberi tekanan kepada anak-anak […]

» Read more
1 2