Keputusan UPSR 2015 kakak

Alhamdulillah berakhirlah sudah debaran menanti keputusan UPSR 2015. Anak sulung kami a.k.a. Kakak berjaya memperoleh keputusan 5A. Syukur sangat padaNYA. Juga guru-guru yang bertungkus lumus untuk kejayaan anak-anak murid. Antaranya guru sains yang gigih membuat kelas awal pagi untuk students UPSR. Salute ~ Kami ibubapa ni memang tak letak harapan tinggi menggunung pada Kakak, rezeki dia mungkin… Termasuk Kakak, semua […]

» Read more

Selamat menjalani UPSR 2015

Salam wbt., Dedikasi khas buat anak sulungku, Nurul Hafizah a.k.a. Kakak dan rakan-rakan seperjuangan semuanya. Selamat menjalani UPSR 2015 pada hari ini, Selasa 8 September 2015. Hadapilah peperiksaan ini dengan penuh ketenangan dan keyakinan tinggi. Sudah berusaha, berdoa, kini bertawakkal. Cuba yang terbaik. Percubaan UPSR yang lalu Kakak agak terkejut dapat keputusan 3A 2B. Jangkaannya keputusan tidak sebaik itu untuk […]

» Read more

Hari terakhir persekolahan sesi 2013

Salam wbt., Sesi persekolahan 2013 sudah tiba ke penghujungnya? Terasa macam baru semalam anak-anak start sekolah… Pantas sungguh masa berlalu.   Keputusan UPSR 2013 pun sudah diumumkan. Tahniah buat yang berjaya dapat straight A’s. Yang kurang berjaya, usahlah terlalu bersedih hati. Panjang lagi perjalanan ilmu kalian. Azam untuk buat yang lebih baik. Parents juga usah terlalu memberi tekanan kepada anak-anak […]

» Read more

Drama pagi

Since 3 orang anak dah bersekolah ni,tinggallah saya dan 2 orang kecik ni di rumah , juga Opah mereka buat sementara waktu ni. Memang sunyilah sikit , mujurlah masih ada dua baby ni lagi,Zaid & Huzaifah  ;) . Sesi persekolahan 2012 sudah pun masuk pertengahan minggu kedua. Sekejap betul masa berjalan,kan ? Dan … drama pagi pun sudah bermula,seperti yang […]

» Read more
1 2