Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: cash out Adsense

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Payment Adsense dan Innity masyuukk

Allah tu maha mengetahui keadaan hamba2Nya kan. Di saat daku agak memerlukan wang ringgit, timing elok je Adsense dan Innity masyuuk. Masyuuk di sini bukan bermaksud amaunnya lebat okeyh. Amaun biasa2, minimum cash out je pun. Tapi untuk Adsense, minimum pun dah 3 ratus lebih hengget kan? Adsense baru kali ke berapa je cash out.…
Read more

Duit raya dari Google Adsense terus masuk ke akaun bank

Alhamdulillah, rezeki anak-anak mungkin. Atau rezeki raya. Lama juga menanti nak cash out Adsense ni… maklumle…. blog makcik suam-suam kuku. heeee~ Yang paling best tu, saya sempat godek² setting pembayaran Google Adsense. Terkini, sudah ada pilihan pembayaran terus ke akaun bank yang kita sukai. Jika dahulu, hanya pembayaran melalui cheque (cek) dan Western Union saja,…
Read more