Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: carta pengomen

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Si Peramah di bulan Julai ’12

Aduhh bulan Ogos dah nak sampai ke penghujungnya tetapi pengumuman carta si peramah bagi bulan Julai ’12 belum lagi dibuat. Ampunnn…. Tanpa membuang masa, nah ini cartanya; Nampak ketara sekali Akubiomed menjuarai takhta carta pengomen di blog ini sebanyak lebih 3 kali berturut-turut. Harus bagi hadiah ni ;)  Nak bagi hadiah cupcake, lokasinya jauh, takut…
Read more

Si Peramah di bulan Jun ’12

Setiap bulan, admin akan siarkan nama-nama si peramah yang berjaya menjuarai carta top 10. Tibalah giliran untuk bulan Jun ’12 pula. Pantas sungguh masa berjalan. Rasa macam baru saja siarkan nama-nama si peramah bulan Mei ’12. Tanpa melengahkan masa, mempersembahkan…. Carta Top 10 Si Peramah bulan Jun ’12…     Tak jauh sangat beza dengan…
Read more

Si Peramah di bulan Mei ’12

  Salam bahagia dan salam 1 Syaaban 1433 Hijriyyah. Tibalah masa untuk mengumumkan carta Si Peramah bagi bulan Mei ’12. Calon² top 3 adalah nama² baru dan…. didominasi oleh bloggers kaum adam ! oh apa sudah jadi pada bloggers kaum hawa yang biasa melepak dan borak² di sini? Ada yang sudah terkeluar carta top 10…
Read more

Si Peramah di bulan April ’12

Sedar tak sedar dah masuk tengah bulan Mei ye kita! Punyalah pantas masa berlalu. Rupa²nya belum buat lagi pengumuman carta si peramah pada bulan april ’12 punya. Selalu saya sebut pembebel terhebat kan… kali ni tukor sikit le… :p Sebab memang peramah² belaka mereka ni.     Terima kasih semua… Dan seperti biasa link 3…
Read more

Pengomen ngetop bulan Mac ’12

Sementara membiarkan kome berteka-teki, nak reveal dulu siapakah yang paling rajin mengomen sepanjang bulan Mac ’12 yang lalu. Lambat reveal nya tapi RSS Feed top 3 pengomen tertinggi dah pun diletakkan di sidebar blog.   Terima kasih semua…. termasuklah yang tak termasuk dalam carta pun. Hadiah nan hado lah untuk yang mengungguli carta, cuma dikidnap…
Read more