Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: carta pembebel terhebat

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Top Komentator Mei hingga Oktober 2014

Salam wbt, Macam biasa, entri top komentator/pengomen yang digabung berbulan-bulan lamanya. Top Komentator Mei hingga September 2014. 6 bulan hokeh. Jangan marah ha… You all are the best. Terima kasih banyak-banyak. Kalau sudi hantar karya/artikel, jangan malu segan emel ke saya; ummihanie@hotmail.com *ada yang masih ‘berhutang’ artikel tau ;) Jika ada rezeki, entri bermanfaat lagi…
Read more

Juara komentator bulan Mac, April & Mei 2013

Tu dia. Sampai 3 bulan sekali rangkum. Sungguh tak berkesempatan luang lebih masa untuk buat satu² perkara contohnya mengarang entri blog. Jadi di sini saya rangkumkan Juara Komentator bagi 3 bulan berturut² iaitu bulan Mac, April dan Mei 2013. Siapakah juaranya? ;) Salah seorangnya…. Blogger Akubiomed. Antara top blogger di Malaysia masa kini… Juara komentator bagi bulan…
Read more

Si Peramah di bulan Mei ’12

  Salam bahagia dan salam 1 Syaaban 1433 Hijriyyah. Tibalah masa untuk mengumumkan carta Si Peramah bagi bulan Mei ’12. Calon² top 3 adalah nama² baru dan…. didominasi oleh bloggers kaum adam ! oh apa sudah jadi pada bloggers kaum hawa yang biasa melepak dan borak² di sini? Ada yang sudah terkeluar carta top 10…
Read more

Si Peramah di bulan April ’12

Sedar tak sedar dah masuk tengah bulan Mei ye kita! Punyalah pantas masa berlalu. Rupa²nya belum buat lagi pengumuman carta si peramah pada bulan april ’12 punya. Selalu saya sebut pembebel terhebat kan… kali ni tukor sikit le… :p Sebab memang peramah² belaka mereka ni.     Terima kasih semua… Dan seperti biasa link 3…
Read more

Pengomen ngetop bulan Mac ’12

Sementara membiarkan kome berteka-teki, nak reveal dulu siapakah yang paling rajin mengomen sepanjang bulan Mac ’12 yang lalu. Lambat reveal nya tapi RSS Feed top 3 pengomen tertinggi dah pun diletakkan di sidebar blog.   Terima kasih semua…. termasuklah yang tak termasuk dalam carta pun. Hadiah nan hado lah untuk yang mengungguli carta, cuma dikidnap…
Read more