DIY: Cara jahit seluar palazzo untuk beginner

Salam Bahagia. Rindunya nak blogging cumanya masa amat mencemburuiku… Seluar palazzo atau nama lainnya “wide leg pants” atau seluar kembang payung ni sangat popular masa kini. Saya sendiri menggemarinya dan bercita-cita untuk menambah koleksi. Pakai seluar palazzo ni rasa macam pakai skirt kembang je. Yang penting tak menampakkan bentuk kaki, tak jarang dan SELESA. Nampak  stylo pun ada. Tapi saya […]

» Read more

Cara jahit seluar palazzo

palazzo pant

Cara jahit seluar palazzo Ehem ehem ehemmm…. Ummi Hanie menjahit seluar palazzo? Sampai ke sini orang google datang cari “cara jahit seluar palazzo“. Kalau seluar cerut getah biasa tu, tuan tanah pandailah sikit-sikit. Saya sangat sukakan widget “Recent Search Terms” ini kerana saya dapat mengkaji sedikit sebanyak keywords yang membawa masuk pelawat² @ trafik ke blog ini. Incoming search terms:pola […]

» Read more