Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: buffered earnings

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ringgit Enam Puluh Enam dan Sen Tujuh Puluh Satu

Salam hujung minggu. Bersiaran dari kampung halaman encik hasben. Itu sajalah aktiviti cuti sekolah kami. Tak ke mana-mana sangat pun… Esok tinggal sehari saja lagi sebelum sesi persekolahan bermula kembali. Ringgit Enam Puluh Enam dan Sen Tujuh Puluh Satu. Apa kejadahnya ni?? Nilai apakah?? Oklah, terus terang… nilai bagi sebijik Buffered Earning yang sudah bertukar…
Read more

buffered earning nuffnang

BE Nuffnang sulung 2012

  Alhamdulillah, Nuffnang masih sayangkanku. Ingatkan dah tak sudi nak bagi ‘hadiah’. Inilah BE sulung untuk tahun 2012… bolehlah tangguh lagi hasrat nak cash out ;)   Baru je dapat semalam rasanya. Pagi tadi cek dah jadik belasan ringgit. Syukur syukurrr alhamdulillah … erm,bukan nak show off, sekadar pembakar semangat blogging. :) InsyaAllah Churp Churp…
Read more

Buffered Earning Nuffnang terakhir untuk 2011 (dan termahal)

Bukanlah niat saya nak riyak,menunjuk² dengan entri ini , sebaliknya untuk self-satisfaction semata-mata … ;) Sempat juga saya rakamkan Buffered Earning @ BE terakhir untuk tahun 2011 dari Nuffnang … sekaligus yang termahal/tertinggi amaunnya . Alhamdulillah :) Yang dibulat²kan itu adalah 4 amaun tertinggi … taklah banyak sangat kan ? Tak pernah cecah ratus² lagi…
Read more

‘Hadiah’ balik bercuti

  Salam ceria dan bersua kembali . Stretching dulu … hiyahhhh !   Macam biasalah , bila dah beberapa hari tidak mengaktifkan diri berblog , idea pun mula membeku . Tapi …. ade lah juge sedikit² saki-baki yang nak diluahkan di sini kendian nanti …   Memula nak ucapkan THANX A BUNCH to Nuffnang ,…
Read more