Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: buffered earnings Nuffnang

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ah, merajuklah !

Nak juga meluah rasa dalam blog sebab dah lama memendam. Keciwa. Kesetiaan tak dibalas. Malas dah nak layan. Amboi amboi amboiii…. berdrama hindustan plak mom blogger hari ni yek. Ok. Serius. Saya dah beri beberapa tempoh sebagai peluang untuk Mr. N memunculkan CPUV @ BE (Buffered Earnings) di sini tapi penantianku seperti sia² belaka…. Jadi…
Read more

Ringgit Enam Puluh Enam dan Sen Tujuh Puluh Satu

Salam hujung minggu. Bersiaran dari kampung halaman encik hasben. Itu sajalah aktiviti cuti sekolah kami. Tak ke mana-mana sangat pun… Esok tinggal sehari saja lagi sebelum sesi persekolahan bermula kembali. Ringgit Enam Puluh Enam dan Sen Tujuh Puluh Satu. Apa kejadahnya ni?? Nilai apakah?? Oklah, terus terang… nilai bagi sebijik Buffered Earning yang sudah bertukar…
Read more

buffered earning nuffnang

BE Nuffnang sulung 2012

  Alhamdulillah, Nuffnang masih sayangkanku. Ingatkan dah tak sudi nak bagi ‘hadiah’. Inilah BE sulung untuk tahun 2012… bolehlah tangguh lagi hasrat nak cash out ;)   Baru je dapat semalam rasanya. Pagi tadi cek dah jadik belasan ringgit. Syukur syukurrr alhamdulillah … erm,bukan nak show off, sekadar pembakar semangat blogging. :) InsyaAllah Churp Churp…
Read more

Buffered Earning Nuffnang terakhir untuk 2011 (dan termahal)

Bukanlah niat saya nak riyak,menunjuk² dengan entri ini , sebaliknya untuk self-satisfaction semata-mata … ;) Sempat juga saya rakamkan Buffered Earning @ BE terakhir untuk tahun 2011 dari Nuffnang … sekaligus yang termahal/tertinggi amaunnya . Alhamdulillah :) Yang dibulat²kan itu adalah 4 amaun tertinggi … taklah banyak sangat kan ? Tak pernah cecah ratus² lagi…
Read more