Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: blogshop

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Shopping barangan UK di Malaysia

Salam ceria semua. Lega sudah projek GA tahun baru ummihanie.com tamat. Tapi, proses hantar hadiah/bank-in cash masih belum selesai sebab ada yg masih belum reply emel. Jika masih berlanjutan, mungkin saya terpaksa buat cabutan sekali lagi untuk yang belum menuntut hadiah. Hmmm…. harap² tak perlulah begitu kan. TERIMA KASIH sekali lagi buat sponsor utama kita…
Read more

Jom shopping barangan baby di BabyKidMatters

  Oh sepatutnya saya buat review penghargaan ni jauh lebih awal tapi asyik dok pending aja . Tuan empunya blogshop pun sangatlah baek hati , walaupun dah jadi penaja contest saya yang sebelum ni , tapi langsung tak pernah suruh2 saya buat review atau apa saja pun syarat2 lain . Susah nak jumpa penaja super…
Read more

Semangat tudung baru ?

  Salam bertemu kembali . Dah 2 hari berturut-turut saya heret anak² bersama-sama untuk  selesaikan beberapa urusan , hari ni rasa nak berehat pula di rumah (mata saat ini boleh tahan layu juge :p) . Sepatutnya ada hal lagi nak diuruskan , mungkin esok² pula kot … insyaAllah . Bila suami tak ada ni ,…
Read more