Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Graf Nuffnang Ogos – September | GengBlogger dah kembali pulih | Keyword “Gambar Kontroversi”

 Dah hampir tengah malam ni gigih lagi nak hapdet blog.Tengah idea mencurah2 (kununnye) maka janganlah dibazirkan begitu saja katanye… ;p Mak aih giler panjang tajuk entry. Combine 3 sekaligus, triplet . ;)Okeh mula2 story graf Nuffnang ku dulu.Minggu ni punye graf tak berapa cantik. Trafik agak merudum since cuti beraya tempoh hari.Ah,tak kisah sangat pun… Tapi…
Read more

NTAH LA …

Tajuk entri ni bukan jawapan kepada apa² soklan . Sebaliknya ia adalah nama sebuah laman web yang menempatkan blogger2 seperti kita berkumpul secara maya . Alhamdulillah , blog saya dah tersenarai di Ntah La Blog Kita . Tapi itu semasa saya memakai template lama Gisele Jaquenod ‘s News From the Sky tuh . Templatenya kaler…
Read more

7 Reasons Why I Like To Be A Blogger

> Wah , tajuk entri je dalam english tapi isinya saya lebih selesa sampaikan dalam bahasa Melayu , bahasa ibunda kita yg terchenta . 7 SEBAB MENGAPA SAYA SUKA JADI SEORANG BLOGGER . Setiap sesuatu pasti ada pro dan kontranya yang tersendiri . Begitu juga dgn topik ini . In this entry , saya hanya nak…
Read more

Template blogspot ala-ala WordPress

Salam semua. Selamat hari Selasa. :) Tadaaaa….! Wajah baru lagik la ini blog. Yg ni insyaAllah bertahan lama sikit agaknye le. Tu yg kata penyakit dah dtg balik tuh. Penyakit bertukar2 template ! Bermacam2 dah saya try n error dari pagi tadik *wahhh…berblog pepagi plak ari ni!* . Benda2 ni saya dah siap save semalam2…
Read more

Blogku Udah Direview..!!

>Sungguh tak sangka dah sampai giliran blog [Ekspresiku] dot com ni direview oleh Littlemama dari MBP . Sesiapa yg belum baca atau memang belum kenal dgn blog MBP dan empunya nya , Littlemama aka Kak Ros , sile2lah ke sana yer . . . Hasilnya ?? Tadaaa . . dapatla 3 bintang . Alhamdulillah .…
Read more