Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Senarai blog yang bakal direview

  Salam hormat . InsyaAllah , saat untuk blog reviewing bakal tiba tidak lama lagi . Banner udah pun siap … tihihih … semangat ! ;)     Pssttt … kalau ada yg perasan  @ tajam mata , banner ini adalah banner “kitar semula” …. :p  Jimat tau . Hiksss ~   Ini ialah list…
Read more

Blog Review

Salam bertemu kembali. Sebenarnya teman ni macam ada hajat …. Hajat apenye ?? Hajat nak mereview blog rakan-rakan bloggers yang lain dah lama ada, cuma saya belum ready nak start. Dan rasa macam masih tak layak jerrrr nak mereview… agagaggaa ~   Seronok tengok blog orang lain direview dan mereview, juga seronok apabila blog sendiri…
Read more

Siapakah dia pengomen tegar blog Ummi Hanie [dot] Com ? (Si Peramah Jan. – Mei 2011)

  Salam weekends .   Sekian lama kumemendam rasa ingin membuat entri ini . Tetapi mood , feeling tu asik ke laut saja .   Tanpa kalian pengomen random dan pengomen tegar , mungkin blog ni dah lama ‘bungkus’ :p . Iyelah , bak kata artis-artis … ayat kliche deme … ” Tanpa peminat ,siapalah…
Read more

Ternyata trafik banyak disumbang dari web Apesal.com

    Salam sejahtera dan Assalamualaikum .   Sembang-sembang pasal trafik ni adakalanya syok dan adakalanya menyakitkan hati pun ada . Betul tak ? Oh , saya malas nak gosip-gosip pasal orang okay … biarlah saya gosip pasal blog sendiri tapi bukan bermakna syok sendiri … hohoho :p   Baik . Hari ni macam biasa…
Read more

Bereksperimen design template blog sendiri menggunakan Artisteer

  Salam bahagia & Assalamualaikum . Nampak apa-apa perubahan pada blog Ummi Hanie [dot] com ? Jangan panik , anda bukan tersalah masuk blog orang lain ;) . Perubahan dalam blog sudah menjadi perkara biasa di sini . Jika sudah jemu atau ada yang tak kena pada pandangan mata , maka perubahan harus dilakukan ,…
Read more