Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Blog

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Berapa kali perlu update blog dalam sehari , seminggu , sebulan ?

Salam berbahagia semua . Sebagai seorang blogger , perkataan “update” blog memang takkan lekang dari kamus hidup . Blog sudah menjadi ibarat sebahagian dari kehidupan . Kalau tak update blog , mulalah terasa resah,gelisah … ahakss ~ tu dah tahap addicted sebenornya .Janganlah terlalu obses dengan aktiviti blogging pulak ye sampaikan terabai perkara² lain yang…
Read more

Follower ke-777 : UpProfits

  Salam berbahagia selalu dan salam Jumaat yang berkah ,   Terima kasih kerana masih mengunjungi blog UmmiHanie[dot]Com . Bagi yang baru menjejakkan diri di sini , selamat datang dan salam perkenalan kuhulurkan … :)   Kali ni nak perkenalkan FOLLOWER nombor cantik , iaitu nombor 777 . Pemilik nombor tersebut ialah … Saudara UpProfits…
Read more

Semangat tudung baru ?

  Salam bertemu kembali . Dah 2 hari berturut-turut saya heret anak² bersama-sama untuk  selesaikan beberapa urusan , hari ni rasa nak berehat pula di rumah (mata saat ini boleh tahan layu juge :p) . Sepatutnya ada hal lagi nak diuruskan , mungkin esok² pula kot … insyaAllah . Bila suami tak ada ni ,…
Read more

[Review] : Blog Mama_Iris

Salam hormat. Alhamdulillah masuklah blog review kedua untuk List Pertama. 3 more to go and 2 lists already waiting… amik ko :p Kali ini meh kita usha blog Mama_Iris @ Nurul. Nama penuhnya Nurul Huda. Seorang mama kepada seorang puteri. Iris itulah puterinya … (Nur Airis Khayra … sedapnye nama!)  that’s why she called herself…
Read more

Kembali

  Salam bertemu kembali . Bila berlaku satu perkara , macam berangkai-rangkai pula yang menyusul kan ? Pada weekends yang lepas saya memang tak sempat update blog sebab sibuk dengan family di rumah , juga bertandang ke rumah seorang sahabat suami . Wah , marvellous hidangan lunch mereka sampai pening-pening kepala saya dibuatnya . Awat…
Read more