Perempuan paling comel di dunia ialah…

Salam, hai… Kadangkala geli hati, kadangkala rasa nak marah bagi penumbuk pun ada bila tengok keywords yang masuk ke dalam blog ni. Sesetengahnya sudah saya tapis di ruangan setting plugin SearchTerms tu. Kali ini timbul keyword atau lebih tepat, carian “perempuan paling comel di dunia” yang entah macammana boleh terdampar ke salah satu entri dalam blog ummihanie.com ni. Lawak pun […]

» Read more

Top 10 Entri September 2013 di ummihanie.com

Sekali lagi menyahut seruan Denaihati untuk membikin Top 10 Entri September 2013 di ummihanie.com. Jika dibandingkan dengan Top 10 Entri Ogos 2013, ada beberapa entri yang berulang kepopularannya berdasarkan Google Analytics yang agak diyakini kesahihan datanya. Inilah senarai Top Entri September 2013 blog ummihanie.com; Kenali tanda-tanda awal kehamilan Pengeras urutan badan Percutian gaya bajet Langkawi 2013 Coach original dari US lebih murah […]

» Read more

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Masuk ini, kali kedua saya (bakal) ditegur oleh blogger Eyriqazz aka GTO. Kali pertama ketika segmen saya mahu ditegur tahun 2011 dahulu. Kali ini, menyerah diri lagi untuk ditegur. Ekceli, sama-sama saling menegur ya ~ Nice and good idea. Tujuan saya join segmen ini tak lain tak bukan ialah untuk menambahbaik mutu blog. Jangan hanya syok sendiri kalau kita ambil […]

» Read more

Top 10 entri Ogos 2013 ummihanie.com

Diilhamkan oleh sifu Denaihati di grup FB Denaihati Network, maka terhasillah Top 10 entri Ogos 2013 ummihanie.com. Bukan sebab syok sendiri yeee…. Idea ini sangat bagus di mana selain bloggers dapat berkongsi link/entri blog, juga dapat memantau perkembangan blog sendiri. Jika nak maju, kenalah usaha lagi dengan memperbaiki mutu blog, kan? Berdasarkan kajian dan pemerhatian dari Google Analytics, berikut ialah senarai […]

» Read more
1 2 3 10