Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: blog review

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Siraplimau.com menyegarkan minda sesegar namanya

Assalamualaikum & Salam Muhibbah. Pernah minum air sirap limau? Segar rasanya, kan? Pernah dengar nama blog siraplimau.com dengan tagline nya “Segar lagi menyegarkan!” ? Ok kalau tak pernah, boleh terjah sana laju-laju dengan klik banner di bawah. Apa kaitanlah pulak air sirap limau dengan blog siraplimau.com ni ye? Yelah, air sirap limau kan menyegarkan, begitulah…
Read more

Segmen review blog Kiz Garden

  Segmen review blog orang lain oleh saya belum pun habis , apa kata saya minta orang lain pula review blog saya pulak … yakni dari Kiz Garden ~   Ok untuk makluman Kiz Garden , link anda saya letak di laman bloglist ye …

Blog review : List kedua

  Salam hormat . Terus kepada point . Rasa kejang pula jari-jemari ni nak mula menaip semula . Padahal baru 2-3 hari stop kejap … lahaiii ~ Berikut ialah list kedua giliran mendapat review daripada Hanie . Buat masa ini satu batch list memuatkan 5 orang sahaja dan bergantung kepada first come first served .…
Read more

[Review] : Blog Gieyana’s Life & Photo

Salam Jumaat yang mulia . Akhirnya datang juga sedikit kekuatan untuk menyambung projek blog review yang sudah berbulan-bulan tertangguh dek kerana kesibukan diri . Maaf yea ~ Lagipun review yang saya buat ni adalah atas request , bukan memandai² suka hati saya je nak buat .. hihi . Blog kak Gieyana @ semua yg dah kenal…
Read more

[Review] : Blog Farawahidah (Ummi Eisya)

    Salam review ! ^-^ Alhamdulillah masih diberi kekuatan olehNya untuk meneruskan kehidupan sebagai seorang hamba,seorang isteri,seorang ibu,seorang blogger ! ;)   Giliran  blog utk direview kali ini ialah blog Farawahidah atau nickname nya Ummi Eisya . Ya , sudah berkahwin dan memiliki 2 orang puteri , Nur Aleesya & Nur Amani . Masih…
Read more