Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: blog review bersama ummi hanie

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Blog review : List kedua

  Salam hormat . Terus kepada point . Rasa kejang pula jari-jemari ni nak mula menaip semula . Padahal baru 2-3 hari stop kejap … lahaiii ~ Berikut ialah list kedua giliran mendapat review daripada Hanie . Buat masa ini satu batch list memuatkan 5 orang sahaja dan bergantung kepada first come first served .…
Read more

[Review] : Blog Gieyana’s Life & Photo

Salam Jumaat yang mulia . Akhirnya datang juga sedikit kekuatan untuk menyambung projek blog review yang sudah berbulan-bulan tertangguh dek kerana kesibukan diri . Maaf yea ~ Lagipun review yang saya buat ni adalah atas request , bukan memandai² suka hati saya je nak buat .. hihi . Blog kak Gieyana @ semua yg dah kenal…
Read more

[Review] : Blog Farawahidah (Ummi Eisya)

    Salam review ! ^-^ Alhamdulillah masih diberi kekuatan olehNya untuk meneruskan kehidupan sebagai seorang hamba,seorang isteri,seorang ibu,seorang blogger ! ;)   Giliran  blog utk direview kali ini ialah blog Farawahidah atau nickname nya Ummi Eisya . Ya , sudah berkahwin dan memiliki 2 orang puteri , Nur Aleesya & Nur Amani . Masih…
Read more

[Review] : Blog Mama_Iris

Salam hormat. Alhamdulillah masuklah blog review kedua untuk List Pertama. 3 more to go and 2 lists already waiting… amik ko :p Kali ini meh kita usha blog Mama_Iris @ Nurul. Nama penuhnya Nurul Huda. Seorang mama kepada seorang puteri. Iris itulah puterinya … (Nur Airis Khayra … sedapnye nama!)  that’s why she called herself…
Read more

Blog Review

Salam bertemu kembali. Sebenarnya teman ni macam ada hajat …. Hajat apenye ?? Hajat nak mereview blog rakan-rakan bloggers yang lain dah lama ada, cuma saya belum ready nak start. Dan rasa macam masih tak layak jerrrr nak mereview… agagaggaa ~   Seronok tengok blog orang lain direview dan mereview, juga seronok apabila blog sendiri…
Read more