Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: blog contest

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

letsmasak.com contest iphone 6

Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6

Salam ceria, Tingkatkan skil memasak di LetsMasak.com, peluang menang iPhone 6| Korang masih rasa skil memasak di tahap yang tidak memuaskan? Saya pun still rasa macam tu… hurmm… So takkan nak biarkan je perasaan itu menghantui diri. Tambah² ibu + surirumah macam saya ni. Tiap² hari berdepan dengan tugasan MEMASAK. Tugasan hakiki katanya…. Satu masa dulu…
Read more

Mom Blogger Top Referral Contest [TAMAT]

Salam ceria & Assalamualaikum. Sebagai permulaan tahun 2014 yang lebih gemilang dari segenap aspek, insyaaAllah.. Blog ummihanie.com memberanikan diri mengorak langkah dengan mengadakan simple contest. Kalau korang perasan, blog ini pernah beberapa kali membuat contest top referral. Cadang nak buat contest SEO, tapi tunggu kesesuaian masa dan keadaan dulu. Mom Blogger Top Referral Contest  …
Read more

My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi !

Bismillahirrahmanirrahim ……… Yabedabeduuuu .. !! Akhirnya berlangsunglah jua contest buat julung2 kalinya oleh my dear blogger friend , Puan Ieda the Rainbow Princess @ lebey mesra saya panggil beliau Sis Ieda . Nak join , KLIK SINI !! Sempena ulangtahun kelahirannya pada 13 Januari ini , makanya contest ini dianjurkan oleh beliau selama 2 minggu (berakhir…
Read more

TOP COMMENTATOR CONTEST

Ya , Ummi Hanie akhirnya menganjurkan sebuah contest buat julung2 kalinya . Contestnya amatlah mudah . Anda hanya perlu komen , komen dan komen sebanyak mungkin untuk merangkul kejuaraan pingat Top Commentator blog [Ekspresi] Dot Com bagi bulan Disember ’09 . Mungkin juga menyambut ulangtahun kedua yg bakal menyusul Januari 2010 nanti ? Maaflah kerana…
Read more

UPDATE 5 (FINALE) : Top Commentator Contest

Bismillahirrahmanirrahim ……… Salam semua . Sihat2 ya ? Alhamdulillah … Saya dan anak2 serta encik hubby pun sihat2 belaka . Maaf update finale ni agak lewat sikit , maklum je lah faktor kekangan masa dan anak2 kecik ni . Saya dah draft dari siang tadi tapi malam ni jugak baru saya dapat publish . Takpelah…
Read more