Blog branding: Pakej header, banner dan watermark

Otai² blog kata, blog branding (penjenamaan blog) tu penting, kalau nak pergi jauh. Cuba baca blog DonnyIen tentang penjenamaan, anda akan dapat idea tentang penjenamaan blog ni ;) Saya? Bukanlah nak pergi jauh mana sampai ke bulan pun, saya lebih prefer low-profile… sebab saya ni memang jenis agak pemalu, pendiam, nak bercakap pun kurang modal. Hukhuk. Mungkin ada hikmah di […]

» Read more

Banner header blog baru… (jangan jelezz…)

Serius saya memang suka sangat dengan banner header blog yang terbaru ni. Simple and sweet. Yang penting elemen PINK tu mesti nak ada jugak yer mak jemah…. Pink itu jambu :p tagline baru lagi: Blogging + Bisnes Online Dari Rumah Banner ni hasil kreatif sentuhan blogger mohdfairiz atau well-known as Reezluv. Brader boleh bukak bisnes design banner okayyy…. Kalau korang […]

» Read more