Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: birthday

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Happy birthday my dear princess

  Salam Isnin . Monday blues ? Ha meh layan entri kat sini dulu .   Diringkaskan cerita , hari ini ialah hari lahir puteri sulung kami , Nurul Hafizah @ Kakak yang ke-8 . Sikiit lagi nak hampir sama dengan hari lahir ummi nya tapi dia nak jenguk ke dunia ni lebih awal katanya…
Read more

Habuan Birthday Boy

  Salam ceria . Seperti yang dijanjikan dalam entri WW (Wordless Wednesday)  kelmarin => Rujuk Di Sini , ada entri susulan kan … So nak susul ler sedikit story tentang besday boy dan apa kezutan untuk si kecik tu …   Kezutan di awal pagi !! Yer … last day puasa gitu … On the…
Read more

November yang Sarat

Salam , Ye bukan setajat ibu mengandung saja yg buleh sarat . Tapi ini bulan juga sarat woo . . . Maksud saya di sini , banyak event berlaku dlm bulan November ni . 8 org sekaligus dlm keluarga saya dan encik somi menyambut hari lahir . Fantastic ! Termasuklah hari ini , hari lahir…
Read more

Selamat Hari Lahir SUAMIKU

    Selamat hari lahir SUAMIKU yg tercinta , Dr. Mohd Azmier Ahmad yg dilahirkan tanggal 17 Jun 31 tahun yg lalu . Wah abg dah tahun ke-2 gune angka 3 kat depan yer . Takper , org laki lambat makan tua . . . Kan kan kannnn . . . Mase kite kawen dulu…
Read more