Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: birthday

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Makan-makan @ Restoran Abi Ahmadi: 4 tema dalam 1

*Nota: Restoran ini telah ditutup & diganti dengan restoran lain pada Disember 2014. Entri ini ditulis pada Okt. ’12 Sempena birthday saya tempoh hari, encik suami bawa saya makan-makan di Restoran Abi Ahmadi ni. 4 dalam 1 temanya… Ada makanan Arab, Pakistan, Western dan Thai. Lain-lain tukang masaknya. Memang nampak larislah restoran baru ni. Tempatnya…
Read more

Birthday = BESTday

MasyaAllah sibuknya tak terkata hingga terabai sudah blog ini. Jangan merajuk ye belog dear… huhu. Pelawat-pelawat blog pun dah naik jemu gamaknya tengok blog tak berhapdet. Maaflahh…. Ikutkan tak berkesempatan penuh lagi ni nak menaip entri, tapi paksa juga jari jemariku untuk menaip walaupun sebuah entri yang ringkas. Minggu lepas agak mencabar sikitlah sebab 2…
Read more

Happy Birthday Izzah Munirah …

Sedar tak sedar dah sampai ke tarikh hari lahir yang terhujung sekali dalam giliran keluarga saya. Buat masa inilah … kalau ada rezeki dapat baby lagi hujung² tahun juga … erkk ~ nanti²lah kan … ai  baruuuu jer bersalin. Haha ~ 23 November 2011 … genap sudah puteriku berumur 4 tahun. Seorang gadis kecil yang…
Read more

6 tahun,Seminggu & AidilAdha

  Salam bertemu kembali . Hugssss …. ! ( ade ke yg sudi hugss nih?) Sepanjang tempoh ‘pembekuan’ ni , beberapa khabar baik dan event telah berlaku . Mungkin ada antara kalian yang sudah tahu khabar ‘orang baru’ , kan ? Alhamdulillah , tanggal 30 Oktober 2011 yang lalu (genap seminggu sudah…) saya selamat melahirkan…
Read more

Selamat hari tua

  Salam mahabbah wa mawaddah ~ pehhh speaking Arab di pagi hari :p   Selamat hari lahir = Selamat hari tua . Setuju ? Setuju la untuk mereka² yang sedang meningkat usia macam daku ini kan …   Yer , semalam ialah hari tua lahir saya . Sweet 17 tapi kena tambah 10 lagi .…
Read more