Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: birthday zaid

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Zaid sudah berjaya toilet training dan selamat hari lahir ke-4 !

Alhamdulillah, sebelum menjangkau usia 4 tahun, Zaid sudah berjaya melepasi peringkat toilet training yang dirasakan agak sukar pada peringkat awalnya. Alhamdulillah, berkat kesabaran, berjaya jua dalam tempoh kurang lebih 2 minggu. Syabas untuk diri sendiri ^-^ Selepas peringkat menyahlampin (toilet training), automatiknya bermaksud dah tak pakai lampin, tapi cuma di siang hari. Well, sejak beberapa…
Read more

Birthday = BESTday

MasyaAllah sibuknya tak terkata hingga terabai sudah blog ini. Jangan merajuk ye belog dear… huhu. Pelawat-pelawat blog pun dah naik jemu gamaknya tengok blog tak berhapdet. Maaflahh…. Ikutkan tak berkesempatan penuh lagi ni nak menaip entri, tapi paksa juga jari jemariku untuk menaip walaupun sebuah entri yang ringkas. Minggu lepas agak mencabar sikitlah sebab 2…
Read more