Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: berita sensasi

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

So inilah dia kononnya Tuhan Harun

Salam dan hi semua, Kebelakangan ni rimas sangat dengar berita mengarut² di tv. Tembak-menembak di Malaysia ni dah macam di US je lagaknya. Kes samun pun bermaharajalela, rasanya duduk dalam rumah pun dah tak selamat. Ditokok tambah lagi dengan pelbagai versi Villa Nabila yang menyeramkan itu… Bukan saya tak percaya rumah tu berhantu atau dihuni…
Read more

Irma Lopez Aurelio lahirkan anak sendirian di sebuah taman

Memang satu pengalaman yang mengerikan apabila Irma Lopez Aurelio melahirkan bayinya di atas rumput tanpa bantuan sesiapa di sebuah taman di bandar San Felipe Jalapa de Diaz, Mexico. Kejadian ini berlaku selepas klinik kesihatan terdekat di situ menolak untuk memberi perkhidmatan kepadanya walaupun air ketubannya sudah pecah. Urghhh…~ Sungguh kasihan sekali… Gambar Irma dan bayinya yang…
Read more

Gempar! Rakaman CCTV penebat kilat jatuh atas jalan Macalister, Penang

Gempar sekali rakaman cctv penebat kilat jatuh atas jalan ni. Terkejut dan terlopong saya apabila ternampak rakaman ini dipaparkan di sebuah stesen TV malam tadi. Macam adegan dalam movie pun ada. Jom tengok sama²;   Ngeri, sedih, seriau semua ada kan? Tragedi ini berlaku betul² di hadapan bangunan UMNO di Jalan Macalister, Georgetown, Pulau Pinang.   Cerita…
Read more

Jadi isteri bomoh selama 100 hari

Jadi isteri bomoh selama 100 hari Salam bahagia. Macam² berita pelik dan ngeri kedengaran sekarang kan. Dalam satu hari saja, beratus-ratus (mungkin ribuan) cerita muncul di kaca TV, dada² akhbar dan media Internet. Dah dengar tu, mengucap, terlopong, ternganga, semua ada. Hee… Nauzubillah minta dijauhkanlah kita dan keluarga dari terjebak dengan perkara² pelik dan jenayah,…
Read more

Ashraf Aleesha Farhana meninggal dunia

  Ada yang tak kenal dengan Ashraf , atau nama perempuannya (setelah tukar jantina) Aleesha Farhana ? Saya selalu dok baca pasal dia di blog Ct n Honey . Tup² baca kat wall FB tadi dengar dia dah meninggal dunia . Terus search berita kat suratkhabar online . Ini berita yang saya dapat ;  …
Read more