Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: berita pelik

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Jadi isteri bomoh selama 100 hari

Jadi isteri bomoh selama 100 hari Salam bahagia. Macam² berita pelik dan ngeri kedengaran sekarang kan. Dalam satu hari saja, beratus-ratus (mungkin ribuan) cerita muncul di kaca TV, dada² akhbar dan media Internet. Dah dengar tu, mengucap, terlopong, ternganga, semua ada. Hee… Nauzubillah minta dijauhkanlah kita dan keluarga dari terjebak dengan perkara² pelik dan jenayah,…
Read more

Jyoti Amge , wanita paling kerdil di dunia

Alamakkk comelnya gadis kerdil berusia 18 tahun ni … Jyoti Amge namanya . Macam anak patung pula ! NAGPUR – Seorang pelajar perempuan berusia 18 tahun, Jyoti Amge yang setinggi cuma 61.95 sentimeter dinobatkan sebagai wanita paling kerdil di dunia oleh Guinness World Records di sini semalam. Beberapa pegawai Guinness mengukur ketinggiannya sebelum dia dyang menghidap penyakit pertumbuhan terbantut, achondroplasia dinobatkan…
Read more

Mumia moden di London

Salam bertemu kembali. Macam-macam ragam manusia dalam dunia ni ye.Ada ragam yang pelik,ada ragam yang mengerikan… Baru-baru ini di kota London,seorang pemandu teksi yang meninggal dunia diawetkan dan dijadikan mumia moden ala-ala mumia di Mesir . Baca berita lanjut tentang Mumia Moden di kota London ; BULAN lalu, seorang pemandu teksi di kota London yang…
Read more

Jijiknya burger tahi manusia

  Salam W.b.t. ,   Menjijikkan sekali bila baca artikel burger dari najis/tahi manusia ni . Saya tak tahulah nak komen apa lagi pasal isu ni . Nak kata dunia ni dah kehabisan makanan sampai najis manusia pun dijadikan makanan , tak juga ! Itulah jadinya bila otak tu kononnya dah terlalu pandai nak cipta…
Read more

Nenek bertanduk di dahi

LINLOU, China – Seorang nenek berumur 101 tahun, Zhang Ruifang mempunyai tanduk di dahi kirinya yang semakin panjang, lapor sebuah akhbar semalam. Ruifang memiliki tanduk sepanjang 6.1 sentimeter seperti yang terdapat pada kambing sejak tahun lalu. Apa yang lebih pelik lagi ialah terdapat tanda-tanda bahawa satu lagi tanduk akan muncul di dahi kanannya. hampir sukar…
Read more