Jalan Cinta

Ya,itu adalah tajuk sebuah lagu nyanyian Sherina,penyanyi berbakat dari seberang. Pertama kali mendengar lagu ni ketika menonton filem popular berunsur islamik , Ayat-ayat Cinta yang diadaptasi dari novel karangan Habibur Rahman el-Shirazy. Lirik Jalan Cinta Semua resah hati manusiamu Untuk membagi kisah atas nama cinta Derai air mata di setiap sujudmu seperti tak pernah cukup untuk menjagaku Jangan butakan hati […]

» Read more

Alahai…Madah Cinta ler pulakkk…

“Bahagie nye dapat pakwe macam die…” Saya suka tengok jari awek saya… Cantik betul… Sungguh! Sampai takut nak pegang… Bukan takut patah… Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other Di satu hari yang giler forever depan yang maha Esa… Saya suka tengok rambut awek saya… Cantik betol… Sungguh! Sebab tu saya belikan tudung… Bukan sebab jeles orang […]

» Read more