Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Artist

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kemahiran yang Menakjubkan

        Woowww…. Anda boleh teka tak lukisan2 ni dilukis dgn ape??? Dgn habuk di cermin kereta!!! Very impressive…Saya minat melukis,tapi…talent tu kurang lor…(apatah lagi dgn habuk kereta!) Tak apelah,dapat tengok lukisan2 org yg unik pun jadilah …. Apa komen anda tentang gambar2 ini??

Lirik dan video muzik Hambamu (OST Imam Muda Astro)

Salam bahagia . Walaupun rumah saya tak langgan ASTRO tapi kami still update dengan siaran-siaran sensasinya seperti program realiti Imam Muda yang sudah pun masuk Musim Kedua . Tahniah . Sebuah program yang bagus dan harus diberi sokongan dalam melahirkan imam-imam muda generasi baru masa kini . Rumah mertua saya ada Astro jadi bila pulang…
Read more

Sinopsis Nur Kasih The Movie 2011 | Lirik OST Nur Kasih

Salam ceria, Kome peminat tegar Nur Kasih ? Atau pandang sebelah mata jek … :p Saya , peminat kategori biase-biase je . Bukan die-hard-fan a.k.a. “peminat-kipas-susah-mati” . Drama bersiri Nur Kasih telah ditonton hampir 19 juta penonton di televisyen (TV3) , belum termasuk yang dimuattturun di dalam internet . Dahsyat juga penangan Nur Kasih ni…
Read more

Maher Zain dah jadi ayah

Salam ceria , semoga kalian dan diri ni sihat2 belaka . Cuma sakit di perut ni tengah meneman di malam hari … :( Macam biasa , online je automatik terbuka Facebook . Nama pun dah homepage kan … :p Terbaca status terkini dari Maher Zain sendiri yang berbunyi begini ; ” Alhamdolillah, I’m a father…
Read more

lukisan 3d

Hasil seni yang super unik

Assalamualaikum , salam sejahtera … Semalam langsung tak dapat publish entry , dah mengarang2 dah ni , tapi tak dapat upload gambar2 berkaitan , so tergendalalah proses publish entry … Dah tu pe’el saya ni pulak , kalau dah bukak lappy ni , sekali harung bukak macam2 page . Mana nak baca emelnya , mana…
Read more