Zaid @ 31 months (2 tahun 7 bulan)

Salam Isnin semua… Fuhhh …. Lama sungguh kuperam entri ini sampai dah jadi pekasam gamaknye. Lama juga tak update perkembangan si abang kecik Zaid  salah sorang jantung hatiku ni secara eksklusif. Lately ni ummi sooo busy dengan biz. Syukurlah rezeki kan. So this time nak story pasal  Zaid pula, si ‘abang baru’. Dah tak panggil “baby Zaid” dah… but u r still my […]

» Read more

Cabaran memelihara alam sekitar

cloth diaper model

Salam ceria, assalamualaikum. Pehh tajuk tak boleh tahan. Sejak bila pulak saya jadi aktivis alam sekitar ni? :p Sebenarnya ada maksud tersirat juga di sebaliknya. Orang puteh kata, killing two birds with one stone. Betul ke ayat saya nih (kalau ada pakar bahasa inggeris kat sini) ? Iyelah, dunia yang kita diami selama ni dah begitu usianya betul tak. Makin […]

» Read more