Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: Alexa

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[Review] : Blog Gieyana’s Life & Photo

Salam Jumaat yang mulia . Akhirnya datang juga sedikit kekuatan untuk menyambung projek blog review yang sudah berbulan-bulan tertangguh dek kerana kesibukan diri . Maaf yea ~ Lagipun review yang saya buat ni adalah atas request , bukan memandai² suka hati saya je nak buat .. hihi . Blog kak Gieyana @ semua yg dah kenal…
Read more

[Review] : Blog Farawahidah (Ummi Eisya)

    Salam review ! ^-^ Alhamdulillah masih diberi kekuatan olehNya untuk meneruskan kehidupan sebagai seorang hamba,seorang isteri,seorang ibu,seorang blogger ! ;)   Giliran  blog utk direview kali ini ialah blog Farawahidah atau nickname nya Ummi Eisya . Ya , sudah berkahwin dan memiliki 2 orang puteri , Nur Aleesya & Nur Amani . Masih…
Read more

[dot com] : Setelah hampir 2 bulan berdomain di self-hosted blog

Salam Muhibbah semua … Sekadar merekod sedikit perkembangan blog . Saya tak ada pun apa-apa special tips untuk naikkan ranking ke , trafik ke … sebab benda tu semua mendatangkan tensi saja , betol tak ? So , better we blog for fun , for mind-therapy and …. whatsoever lah ! ;) Dan saya juga…
Read more

Chinese New Year 2011 , tahun arnab | Jatuh 1 juta sehari

Salam semua warga pembaca sekalian . Ya , blog saya masih dlm mode re-construction tapi alhamdulillah masih boleh view dan post entry . Sukeee … sukee … ~ :) Kalau nak view dan baca entri2 lama sejak tahun  2008 lagi , MOH SINI . Terima kasih … Sementara ni saya open balik untuk tujuan tertentu…
Read more