Kemeja Panjang Wanita

Salam wbt., Question for ladies. Selalu kalau keluar berjalan-jalan, korang dress up macammana? Yelah, gaya kasual ke, gaya muslimah ke… Kini semakin ramai wanita yang lebih gemar memilih koleksi long shirts atau kemeja labuh untuk tampil bergaya. Menarik mengenai jenis pakaian ini, ia boleh anda gayakan dengan apa sahaja dan untuk ke mana sahaja (jika kena dengan gayanya). Kurus, tinggi […]

» Read more

5 Tips Membeli Sandals wanita

Studded Flats Sandals With Straps Cream

Salam wbt., Korang suka pakai sandal tak? Soalan untuk kaum wanita yer… yang lelaki, samada ibu/kakak/adik/isteri korang suka pakai sandal ke? Saya suka. Sebab ibu beranak kecil-kecil dan ramai macam saya ni mudah nak bergerak dengan sandal sahaja. Nak sarung pun tak makan masa yang lama. Sandals ni bahasa pasarnya SELIPAR… Nak moden, panggil SANDALS…  ^_^ Kalau selipar ni biasa […]

» Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan beberapa orang agen berdaftar telah […]

» Read more

Bayi beraksi ceria dan selesa dengan Huggies Dry Pants ‘Maximum Comfort, Maximum Movement’

Salam bahagia, Lampin Huggies, siapa tak kenal kan? Boleh dikatakan dalam kelas lampin berjenama dan selesa untuk bayi². Kini Huggies dengan keluaran barunya iaitu Dry Pants (lampin seluar) memudahkan lagi ibubapa dalam menguruskan anak² yang masih berlampin, dan terutamanya yang aktif lagi lincah.       “Tiada siapa yang memahami keselesaan seperti Huggies®, dan kami mengetahui betapa pentingnya memberi si […]

» Read more
1 2