Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tag: advertorial

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Kemeja Panjang Wanita

Salam wbt., Question for ladies. Selalu kalau keluar berjalan-jalan, korang dress up macammana? Yelah, gaya kasual ke, gaya muslimah ke… Kini semakin ramai wanita yang lebih gemar memilih koleksi long shirts atau kemeja labuh untuk tampil bergaya. Menarik mengenai jenis pakaian ini, ia boleh anda gayakan dengan apa sahaja dan untuk ke mana sahaja (jika…
Read more

T-shirt Boboiboy original – Clearance SALE

T-shirt Boboiboy yang original ada di sini. CLEARANCE SALE ! Dah agak lama semenjak entri teaser, baru ini (4/8/2012) saya bersedia nak buat entri sebenar berkaitan bisnes baru saya ni. Bisnes jual t-shirt Boboiboy yang original, bukan tiruan copy paste dari mana-mana. Syarikat pengeluar t-shirt ini sudah mendapat kebenaran sah dari company Boboiboy sendiri dan…
Read more

Bayi beraksi ceria dan selesa dengan Huggies Dry Pants ‘Maximum Comfort, Maximum Movement’

Salam bahagia, Lampin Huggies, siapa tak kenal kan? Boleh dikatakan dalam kelas lampin berjenama dan selesa untuk bayi². Kini Huggies dengan keluaran barunya iaitu Dry Pants (lampin seluar) memudahkan lagi ibubapa dalam menguruskan anak² yang masih berlampin, dan terutamanya yang aktif lagi lincah.       “Tiada siapa yang memahami keselesaan seperti Huggies®, dan kami…
Read more

Ubah selera dengan masakan Thai

Sejak beberapa hari ni mood blogging sedikit terbantut, akan tetapi kugagahkan jua. Apa lagi nak cerita pasal makan-makan, tentunya lebih bersemangat sikit agaknya. :p Saya ada beli buku resepi keluaran PTS. Masakan Thai langkah demi langkah. Dan tertera di situ; Menu buku resepi PTS Gerenti Jadi ! Wah, terujanya saya. Dah feeling jadi chef masakan…
Read more

Shopping barangan UK di Malaysia

Salam ceria semua. Lega sudah projek GA tahun baru ummihanie.com tamat. Tapi, proses hantar hadiah/bank-in cash masih belum selesai sebab ada yg masih belum reply emel. Jika masih berlanjutan, mungkin saya terpaksa buat cabutan sekali lagi untuk yang belum menuntut hadiah. Hmmm…. harap² tak perlulah begitu kan. TERIMA KASIH sekali lagi buat sponsor utama kita…
Read more