Ulangtahun kesembilan

 

Salam ceria semua .

Yer , cuti sekolah masih berlangsung tapi tinggal beberapa hari saja lagi … Kalian tentu banyak projek best² kan ? Kami tak ade . Biase² je … (buat masa ini masih berkelana di KL mengikut encik hasben … so ini adalah scheduled netry sebab di rumah tetamu tu tak dapek WiFi … tensen !)

 

Sekadar entri ringkas saja kali ni . Sedar tak sedar , hari ni genaplah 9 tahun usia perkahwinan Hanie dan suami . Cepat sungguh masa berlalu . Sikiiit lagi nak cecah SEDEKAD .

9 years – credit

Alhamdulillah , syukur atas segala nikmat yang Allah beri pada kami selama ini . Moga² terus dilimpahi rahmat dan kebahagiaan hendaknya , amin …

Jom baca entri ketika ulangtahun ke-7

Encik hasben awal² dah ucapkan “Selamat Ulangtahun” di dalam Facebook . Hehehe … Hadiah pun dah awal² bagi , berbulan² sudah . Tak ngape , ayang tetap suko hadiah² tu …. . Sekarang set pinggan mangkuk dan hiasan kecik² milikku sudah ada ‘rumah’nye yang tersendiri. Sukee….suke….  Cuma ayang aje belum hadiahkan apa² pada Abe . Tapi , hadiah paling besar dan bermakna dah ada  ‘di dalam’  .

Dengan ini , secara rasminya Hanie war²kan bakal ahli baru dalam keluarga kami … Alhamdulillah , rezeki dari Allah . Sudah nak masuk 4 bulan usia kandungan ni . InsyaAllah , bakal dilahirkan pada bulan November ini . Itulah jawapan kenapa saya selalu tidak sihat badan , kelesuan , takde mood nak blogging dan lain² . Sebahagian blogger dah berjaya meneka secara tak langsung sebelum ni . Hehe . Cuma saya je tak sedia nak umumkan lagi . Maaf yer ….

Hadirmu kunanti ! :)

Hafizah , Ukasyah , Munirah & Zaid bakal dapat adik baru ! No wonder lah Zaid sangat memerap lakunya . Ok , next time akan sambung lagi cerita² berkaitan pregnancy dan karenah/keletah kanak² ribena dalam saat² “meletihkan” ini .

17 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *