Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Birthday 3 budak

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Birthday 3 budak

Ucapan selamat hari lahir

Tak terkejar masa untuk blogging sungguh saya sekarang ni. Begitu banyak cerita yang tidak tercatat di sini. Saya cuba sedaya upaya untuk cover mana yang boleh.

Liputan cerita harijadi 3 orang anak sengaja dirangkumkan sekaligus. Lagipun jarak antara tarikh lahir mereka tidak begitu jauh. Hujung bulan Oktober, awal bulan November dan hujung bulan November.

Kepada Muhammad Huzaifah, Muhammad Ukasyah dan Izzah Munirah, SELAMAT HARI JADI ummi abah ucapkan. Semoga menjadi hamba Allah yang bertaqwa, anak-anak yang soleh/ah dan insan yang berguna.

 

Huzaifah – genap setahun dah. Cepatnya baby ummi ni membesar… gigi semua dah 5 batang. Jalan dah laju, nak berlari dah pun.

Ukasyah/Abang – genap 7 tahun. anak bujang dah

Munirah – genap 5 tahun. masih di pra-sekolah untuk satu tahun lagi

Ok layankan kolaj gambar ye… Setiap kali birthday budak, memang saya rajen sikit buat kolaj ;)

Eh untuk anak bujang ni tak buat kolaj pula… sangat tak sempat. Ni pun dah tergeliat² urat tengkuk menghadap komputer. :p Tak apalah, next year ummi buatkan insyaAllah sempena birthday yang ke-8 pula.

Esok cadangnya nak khatankan anak bujang ni ! We’ll see… Ok sekian dulu update ringkas.

Jangan lupa support saya untuk contest gajet impian ni :)

Cuma klik butang G+ THANX SO MUCH !

 

21 Responses

  1. titan says:

    muka anak-anak semua lebih kurang aje. senang nak kenal. hehe..

  2. nza says:

    Selamat ulg thn buat anak2 soleh dan solehah semua…aunty doakan agar semuanya cemerlang dunia n akhirat…..
    Wah abang dh nk khatan ye..Selamat berkhatan n jadi lelaki utk abg…

  3. iEyLa says:

    happy birthday tuk adik2 comey sume…
    moga menjadi anak yg soleh dan solehah..

  4. donnyien says:

    selamat hari lahir untuk adik-adik semua.. semuanya comel-comel belaka hehe

  5. syamila says:

    seronok tgk anak membesar dpn mata kan….ala nk tgk gambar abg…next year la kalau panjang umur… :-)

  6. puan kutu says:

    selamat hari lahir juga untuk dua princess n sorg prince ummi abah.semoga Allah makbulkan doanya..:)

  7. akubiomed says:

    Selamat hari lahir. Minta maaf terlambat memberikan ucapan.

  8. Denaihati says:

    selamat hari lahir Muhammad Huzaifah, Muhammad Ukasyah dan Izzah Munirah, moga jadi anak soleh dan solehah

  9. Ummi Hanie says:

    tima kasih mak jemahh…

    iyelah, mak jemah ada projek enjen kuasa kuda… teman ni mane ade, pun x sempat… ape citer… hehh

    xpe liputan basi pun buleh ;)

  10. ohcikgu says:

    comel-comel ye anak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *