Ucapan selamat hari lahir buat….

by Ummi Hanie on April 25, 2012

in Umum

Tahun lepas kan, seseorang ni buat ucapan “Selamat Hari Lahir special untuk saya. Bukan sekali, ada dalam 3 kali jugaklah! Terharuuu saya…. Jadi, pada tahun ni, saya akan pastikan ucapan selamat hari lahir untuknya tak termissed ;)

Siapakah si dia itu? Saspen je kan… Seorang blogger yang sangat peramah, happy-go-lucky dan manis orangnya… Siapa lagi kalau bukan, cik Ieyla ;) Nak bubuh gambar kat sini, takot cik Ieyla marah pulokk… so korang tengok sendirilah di blognya yek ;)

Ieyla ni minat sesangat kat Zaid, my encem son tuuu…. eh! Lelaki kacak tuuu… Dah dianggap macam adik dia jer. Tak apa, ummi merestui…. cewah~

Kepada Ieyla,

Selamat Ulangtahun Kelahiran,

Moga diberkati rezeki,

Dipanjangkan umur,

Dapat jodoh yang soleh,

Jadi ibu kepada anak² yang soleh/ah,

Berjaya dunia dan akhirat…. amin.

Nah pilih mana² satu kek “Resepi Rahsia”;

Jamu mata dulu ye dik… nak yang betul², kena datang Parit Buntar ;) Kalat tak kek pun, KFC So Good Dinner Set pun best jugak sebab tengah ada promosi 50% untuk second order ;)

Incoming search terms:

{ 11 comments… read them below or add one }