Ucapan selamat hari lahir buat….

by Ummi Hanie on April 25, 2012

in Umum

Tahun lepas kan, seseorang ni buat ucapan “Selamat Hari Lahir special untuk saya. Bukan sekali, ada dalam 3 kali jugaklah! Terharuuu saya…. Jadi, pada tahun ni, saya akan pastikan ucapan selamat hari lahir untuknya tak termissed ;)

Siapakah si dia itu? Saspen je kan… Seorang blogger yang sangat peramah, happy-go-lucky dan manis orangnya… Siapa lagi kalau bukan, cik Ieyla ;) Nak bubuh gambar kat sini, takot cik Ieyla marah pulokk… so korang tengok sendirilah di blognya yek ;)

Ieyla ni minat sesangat kat Zaid, my encem son tuuu…. eh! Lelaki kacak tuuu… Dah dianggap macam adik dia jer. Tak apa, ummi merestui…. cewah~

Kepada Ieyla,

Selamat Ulangtahun Kelahiran,

Moga diberkati rezeki,

Dipanjangkan umur,

Dapat jodoh yang soleh,

Jadi ibu kepada anak² yang soleh/ah,

Berjaya dunia dan akhirat…. amin.

Nah pilih mana² satu kek “Resepi Rahsia”;

Jamu mata dulu ye dik… nak yang betul², kena datang Parit Buntar ;) Kalat tak kek pun, KFC So Good Dinner Set pun best jugak sebab tengah ada promosi 50% untuk second order ;)

Incoming search terms:

{ 11 comments… read them below or add one }

fieda April 25, 2012 at 9:12 AM

selamat hari lahir juga buat beliau..semoga murah rezeki hendaknya..

Reply

Ummi Hanie April 30, 2012 at 12:20 PM

amin…. :)

Reply

iEyLa April 25, 2012 at 9:35 AM

hukhuk…terharu nye…tq kakak…
xde yg lebih indah dari doa2 yg akk kirim tuk adik..
tq kakak cayunk!!!muahh2

Reply

akubiomed April 25, 2012 at 11:58 AM

Untungnya ada yang mengingati tarikh Hari Lahir. :-)

Reply

Ummi Hanie April 30, 2012 at 11:19 AM

iye, saling mengingati gitu ;)

Reply

intan_blur April 25, 2012 at 12:17 PM

hppy bfday ilya…
smoga dipanjang kan umur n dimurah kan rezeki

Reply

Ummi Hanie April 30, 2012 at 11:39 AM

terima kasih bagi pihak ieyla ye k.intan dear…

Reply

Denaihati April 25, 2012 at 3:44 PM

happy birthday utk beliau. beruntung beliau dapat kek tu nanti.

Reply

Ummi Hanie April 30, 2012 at 11:07 AM

insyaAllah, ade rezeki boleh mkn kek sama2 ;)

Reply

izan ishak April 25, 2012 at 3:59 PM

happy birthday buat asik ieyla sayang…
wpun dah wish kat FB… nak juga wish kat entry nih!

Reply

Ummi Hanie April 29, 2012 at 11:29 PM

ye, silekan wish k.izan! byk kali pun xpe… ;)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: