Ucapan selamat hari lahir buat….

Tahun lepas kan, seseorang ni buat ucapan “Selamat Hari Lahir special untuk saya. Bukan sekali, ada dalam 3 kali jugaklah! Terharuuu saya…. Jadi, pada tahun ni, saya akan pastikan ucapan selamat hari lahir untuknya tak termissed ;)

Siapakah si dia itu? Saspen je kan… Seorang blogger yang sangat peramah, happy-go-lucky dan manis orangnya… Siapa lagi kalau bukan, cik Ieyla ;) Nak bubuh gambar kat sini, takot cik Ieyla marah pulokk… so korang tengok sendirilah di blognya yek ;)

Ieyla ni minat sesangat kat Zaid, my encem son tuuu…. eh! Lelaki kacak tuuu… Dah dianggap macam adik dia jer. Tak apa, ummi merestui…. cewah~

Kepada Ieyla,

Selamat Ulangtahun Kelahiran,

Moga diberkati rezeki,

Dipanjangkan umur,

Dapat jodoh yang soleh,

Jadi ibu kepada anak² yang soleh/ah,

Berjaya dunia dan akhirat…. amin.

Nah pilih mana² satu kek “Resepi Rahsia”;

Jamu mata dulu ye dik… nak yang betul², kena datang Parit Buntar ;) Kalat tak kek pun, KFC So Good Dinner Set pun best jugak sebab tengah ada promosi 50% untuk second order ;)


ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Incoming search terms:

Comments

  1. iEyLa says

    hukhuk…terharu nye…tq kakak…
    xde yg lebih indah dari doa2 yg akk kirim tuk adik..
    tq kakak cayunk!!!muahh2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *