Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Ucapan selamat hari lahir buat….

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ucapan selamat hari lahir buat….

Tahun lepas kan, seseorang ni buat ucapan “Selamat Hari Lahir special untuk saya. Bukan sekali, ada dalam 3 kali jugaklah! Terharuuu saya…. Jadi, pada tahun ni, saya akan pastikan ucapan selamat hari lahir untuknya tak termissed ;)

Siapakah si dia itu? Saspen je kan… Seorang blogger yang sangat peramah, happy-go-lucky dan manis orangnya… Siapa lagi kalau bukan, cik Ieyla ;) Nak bubuh gambar kat sini, takot cik Ieyla marah pulokk… so korang tengok sendirilah di blognya yek ;)

Ieyla ni minat sesangat kat Zaid, my encem son tuuu…. eh! Lelaki kacak tuuu… Dah dianggap macam adik dia jer. Tak apa, ummi merestui…. cewah~

Kepada Ieyla,

Selamat Ulangtahun Kelahiran,

Moga diberkati rezeki,

Dipanjangkan umur,

Dapat jodoh yang soleh,

Jadi ibu kepada anak² yang soleh/ah,

Berjaya dunia dan akhirat…. amin.

Nah pilih mana² satu kek “Resepi Rahsia”;

Jamu mata dulu ye dik… nak yang betul², kena datang Parit Buntar ;) Kalat tak kek pun, KFC So Good Dinner Set pun best jugak sebab tengah ada promosi 50% untuk second order ;)

Incoming search terms:

 

11 Responses

  1. fieda says:

    selamat hari lahir juga buat beliau..semoga murah rezeki hendaknya..

  2. iEyLa says:

    hukhuk…terharu nye…tq kakak…
    xde yg lebih indah dari doa2 yg akk kirim tuk adik..
    tq kakak cayunk!!!muahh2

  3. akubiomed says:

    Untungnya ada yang mengingati tarikh Hari Lahir. :-)

  4. intan_blur says:

    hppy bfday ilya…
    smoga dipanjang kan umur n dimurah kan rezeki

  5. Denaihati says:

    happy birthday utk beliau. beruntung beliau dapat kek tu nanti.

  6. izan ishak says:

    happy birthday buat asik ieyla sayang…
    wpun dah wish kat FB… nak juga wish kat entry nih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *