Ucapan Selamat Hari Ibu dari Cik Epal

 

Salam ceria .

Iyer lah , baru terperasan balik yang Cik Epal blogger femes ames tuh pernah ucapkan “Selamat Hari Ibu” pada saya . Ecececeh … kunun nak tumpang glamer le ni ? Idok ler …. Tak sangka lah juga blog ciput macam ni diterjah juga oleh Cik Epal kan …. Tapi !

 

Tapi apa ??

Tapi …. ini cerita lama sebenarnya …. Jangan mare yer ! Masa godek-godek gambo dalam folder laptop ni terjumpa pula printscreen ucapan Cik Epal tu ha … Ini dia ;

 

Tapi sebahagian tulisan tu dah tenggelam dek gravatar comei Cik Epal … entah macammane saya setting blog masa tu . Tapi gatei jugak nak printscreen kan … Ini dia entry nyer ; “Every Mom Is A SuperMom , Rite?” Tapi saya cek balik gravatar Cik Epal dah takde imej yang comei itu … Oh , mungkin masa zaman blogspot dulu , gune avatar khas untuk blogspot tapi masuk WordPress ni dia tukar jadi Gravatar . Maybe Cik Epal belum daftar Gravatar kot …

 

Ok sorry lah poyo jer pulak kan . :p Yelah , kadangkala , kita tak sangka orang2 femes akan datang blog ciput macam ni . So , mestilah rasa berbesar hati dan terharu gitu …  ^-^ Sebenarnye komen dari sesiapa pun saya terima dengan hati terbuka dan gembira ! Asalkan ianya ikhlas , itu sudah memadai .

 

Incoming search terms:

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *