Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Ucapan Selamat Hari Ibu dari Cik Epal

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Ucapan Selamat Hari Ibu dari Cik Epal

 

Salam ceria .

Iyer lah , baru terperasan balik yang Cik Epal blogger femes ames tuh pernah ucapkan “Selamat Hari Ibu” pada saya . Ecececeh … kunun nak tumpang glamer le ni ? Idok ler …. Tak sangka lah juga blog ciput macam ni diterjah juga oleh Cik Epal kan …. Tapi !

 

Tapi apa ??

Tapi …. ini cerita lama sebenarnya …. Jangan mare yer ! Masa godek-godek gambo dalam folder laptop ni terjumpa pula printscreen ucapan Cik Epal tu ha … Ini dia ;

 

Tapi sebahagian tulisan tu dah tenggelam dek gravatar comei Cik Epal … entah macammane saya setting blog masa tu . Tapi gatei jugak nak printscreen kan … Ini dia entry nyer ; “Every Mom Is A SuperMom , Rite?” Tapi saya cek balik gravatar Cik Epal dah takde imej yang comei itu … Oh , mungkin masa zaman blogspot dulu , gune avatar khas untuk blogspot tapi masuk WordPress ni dia tukar jadi Gravatar . Maybe Cik Epal belum daftar Gravatar kot …

 

Ok sorry lah poyo jer pulak kan . :p Yelah , kadangkala , kita tak sangka orang2 femes akan datang blog ciput macam ni . So , mestilah rasa berbesar hati dan terharu gitu …  ^-^ Sebenarnye komen dari sesiapa pun saya terima dengan hati terbuka dan gembira ! Asalkan ianya ikhlas , itu sudah memadai .

 

Incoming search terms:

 

6 Responses

  1. kakyong says:

    cik epal wish tahun lepas kan… ;)
    tahun ni ade wish tak?? hehhehe… saker nak mengusik hanie…
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Asmara 2 episod 12… cepatlah hapuskan derita ZaliyaMy Profile

  2. ctN honey says:

    ye lah kan sapa tak bangga orang femes singgah blog kita….
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Cerita panas mesti bacaMy Profile

  3. puanbee says:

    tak kira lah tahun apa pun asalkan org pemes komen ye tk ,,,, suka :)
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Ingat Senang Nak Dapat Ikan kelah My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *