Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma

 

Wahhh teringinnyaaaa nak menang Luck Draw Tupperware dari Tupperware Kakakshop ni !

Last dapat hadiah tupperware masa kawin dulu , dekat 9 tahun sudah . Best wooo dapat sekotak tupperware edisi picnic punyer dari sorang makcik tu . Terima kasih banyak2 … jasamu kukenang ~ ;) Tupperware ni kita sedia maklum je kan , berkualiti dan tahan lasak . Cantek pun cantek …. sesetengah orang memang giler buat koleksi penuh satu lemari you …. ;p

Okay sape2 nak join jugak , moh klik banner tu moh !

Incoming search terms:

 

8 Responses

  1. puanbee says:

    woah bee pun join nih nak jugak! mahal pun yer..jd egen je bee nih :)

  2. puanbee says:

    http://honeyvsbee.blogspot.com/2011/03/giveaway-nisachoc-zulfoto.html

    bee kena tag tak tahu nk tag sapa bee tag nis jer jom join dapat cekelat !

  3. nza says:

    tupperware mmg tahan lasak n akak masih simpan koleksi ni sejak dr dulu lg…byk hadiah dr mak2 anak murid masa besday n teachers day….

  4. kakyong says:

    wahh.. mesti join nih… belum ade luck dgn tupperware ni.. harus coba..

    dah klik Hb hanie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *