Tupperware Kakakshop nak bagi Tupperware Percuma

 

Wahhh teringinnyaaaa nak menang Luck Draw Tupperware dari Tupperware Kakakshop ni !

Last dapat hadiah tupperware masa kawin dulu , dekat 9 tahun sudah . Best wooo dapat sekotak tupperware edisi picnic punyer dari sorang makcik tu . Terima kasih banyak2 … jasamu kukenang ~ ;) Tupperware ni kita sedia maklum je kan , berkualiti dan tahan lasak . Cantek pun cantek …. sesetengah orang memang giler buat koleksi penuh satu lemari you …. ;p

Okay sape2 nak join jugak , moh klik banner tu moh !

Incoming search terms:

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *