Tunggu keputusan GA 3rd Anniversary Ummihanie.com

Salam bahagia kalian semua ! Ape citer sepanjang cuti2 Malaysia   sekolah 9 hari nih ? Sat je dah abis kan … Kami kali ni tak ke mana-mana … hanya lokasi2 berhampiran saja . Selalunya pantang cuti hujung minggu pun dah cabut balik kampung , tapi kali ni apekan daya , kedua2 orang tua kami tak ada di kampung … huk3x … ecehhh sedey letteww… :p

Ok sekadar entri ringkas di petang yang kehujanan kesejukan nih … seperti sedia maklum (peserta2 contest GA 3rd anniversary mainly) , GA dah pun ditutup/tamat 2 hari sudah … Maaf lambat buat notification . Lagipun bukan ramai sangat pun yg join kan …. thanx ler bebanyak yg sudi join2 tu … saya hargai bebanyak taww ! :) Nama2 peserta masih terpampang di bahagian sidebar tu ;) .

So , tunggu lah keputusan hujung bulan Mac ni yek … fenin kepale juge nak pilih pemenang2 nih . Ya Allah berilah aku petunjuk …. heee ~ maybe bile dah shortlistkan pemenang2 nanti , kena gunekan khidmat Mr.Random juge gamaknyer … tengokle camner nanti .

Makanya bulan ini genaplah sudah 3 bulan ku berdomain @ self-hosted WordPress … memang memuaskan ati … tambah2 lagi since bertukar hosting ni . NetKL rawksss !!

Ok takde idea lagi nak update untuk entri ni …. so , tutup dulu yer ;)

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *