Try my luck untuk menang hadiah dari UK [sticky ’till 28/2]

Ini memang UK betul2 punye okeyy … United Kingdom ;) . Not Ulu Klang or Ulu Kinta or anywhere else … ;p

Akak ni kawan lama saya . Dah berhijrah ke UK sejak belasan tahun dulu . Dan beliau sedang anjurkan sebuah pertandingan di blogshop UKShoppe2U . Kome tak teringin ke nak menang beg & wallet cantek dari UK ni ??

Hadiah2 ini worth RM150 and above termasuklah kos p’hantaran dari UK , if i’m not mistaken .

Jom baca syarat2nye ;

What you have to do is:

-You have to be a Malaysian (this will be determine from your blog)
-Be one of our follower
-Write a post to advertise people about our shop and our product. You can write in English or Malay.
-Make sure you put our blogshop link into your post.
-Copy one of our item picture and put it up with your post.
-The winner will be the blog that can bring up the most traffic into our shop. This mean you had put the right advertisement up in your post! (This will be determine from blog stat report)
-Ensure the post stay on the top from NOW until the competition end.
-The competition will end by 28 February 2011 and the winner will be announce on 3rd March 2011.
-The price which is Caths Kidston bag and purse as above worth RM150+ (don’t forget delivery!) will be send to you direct from UK with courier after the winner had been announce.

Make sure your advertisement is interesting!! Good Luck!

Senang aje kan … tak susah mane .. cume pastikan entri contest kome nanti ngetop @ jadi top referral , baru dapat hadiah itew … Oh , satu lagi perkara tak selesai . Ini item dari blogshop Ukshoppe2u yang nak dipaparkan di sini ;

Kabinet penjuru dari kayu Mahogany ni berharga RM600 saja . Sangat cantek dan berkualiti tinggi ye … Kome baik pegi usha blogshop akak Opin ni . Mana2 yang berkenan , terus inform , booking dan akak Opin akan uruskan proses import ke rumah anda … ;) Selain perabot2 , ada dinner set , tea set , wall deco , baju kanak-kanak branded , stroller branded jenama Quinny Zapp , dan macam2 lagilah ! Rambang mata nak pilih mana satu untuk featued di sini ;p . Pegi tengok sendiri yer … sure jatuh chenta … ;)

UKSHOPPE2U

 

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *