Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Top Komentator Mei hingga Oktober 2014

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Top Komentator Mei hingga Oktober 2014

Salam wbt,

Macam biasa, entri top komentator/pengomen yang digabung berbulan-bulan lamanya.

Top Komentator Mei hingga September 2014. 6 bulan hokeh.

Jangan marah ha…

You all are the best.

Terima kasih banyak-banyak.

Kalau sudi hantar karya/artikel, jangan malu segan emel ke saya; ummihanie@hotmail.com

*ada yang masih ‘berhutang’ artikel tau ;)

Jika ada rezeki, entri bermanfaat lagi berkualiti akan diberi sedikit ganjaran insyaaAllah.

 

 

top komen mei 2014

 

 

top komen jun 2014

 

top komen july 2014

 

top komen ogos 2014

 

 

top komen september 2014

 

 

Blog Lifestyle Famili Ceria + Bisnes Online

 

 

Sepanjang ketiadaan saya 2 bulan yang lalu, ramai juga pembaca + pengomen baru di sini.

Marhaban…. marhaban… Selamat datang, ahlan wasahlan diucapkan ke teratak maya yang tak seberapanya ini.

InsyaAllah, saya cuba sajikan artikel² & perkongsian bermanfaat mengikut ruangan masa yang saya ada walaupun agak terhad.

 

thank_you_are_the_best

 

 

Incoming search terms:

 

13 Responses

  1. akubiomed says:

    Tanniah kepada mereka semua. :)

  2. Ani Haryani says:

    Tahniah dan salam ukhuwah di dunia maya :D

  3. watiey says:

    tahniah buat semua,,
    salam perkenalan,,

  4. Nurul Huda says:

    Ukhuwah sesama mukmin tiada had sempadan walau di mana mereka berada..

  5. Cik Vitamin says:

    tahniah semua.. nak jadi top komentor jgak Lah.. hehe..
    salam singgah.. dah bookmark nih..
    My Recent Post : CARA RAWAT JERAWAT BATU DARI LUAR DAN DALAM

  6. fyna says:

    fyna pun tenggelam timbul je skarang nih. kesian blog. ^_^

  7. myrujukan says:

    eh apsal saya x tersenarai, sikit sangat ke komen saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *