Top Komentator Jun – Disember 2013

Bismillahirrahmanirrahiiim…

Top Komentator Jun – Disember 2013.

Baca betul-betul ya… 2013 tu. Bukan 2014.

Memang saya tak silap taip.

Ya Allah teruknyaaa saya ni… terabai teruk juga kandungan blog ni.

Banyak yang nak update. Bila taip², tak sempat nak habiskan, masuk le Draft.

Lepas² tu bergantung pada mood nak sambung taip + publish.

Kalau takde mood, alamat macam ni lah jadinya.

sorry

Setahun punya update untuk top komentator terbengkalai.

Maaf yer kengkawan… bukan saya tak hargai lawatan kalian.

Saya sukaaaa sangat ada yang masih sudi meninggalkan jejak di sini.

Ok tanpa lengah masa, saya lampirkan printscreen Top Komentator bulan Jun – Disember bagi tahun 2013.

7 bulan punya koleksi okeyyy…. -_^

top komen jun '13

top komen july '13

top komen ogos '13

top komen sept '13

top komen okt '13

top komen nov '13

top komen dis '13

thank you

Kesimpulan Top Komentator sepanjang 2013 ialah… daddy blogger tegar lagi ngetop >>>  AkuBiomed <<<< (yang juga Juara komentator Mac – Mei ’13)

Tempat kedua jatuh kepada blogger penggemar tegar cendol >>> Titan <<<

Tempat ketiga dimiliki blogger usahawan tegar >>> Denaihati <<<

Fuhhh…. otai² belaka !

congrats

Seterusnya blogger² tegar belaka… Terima kasih !! >>> Zie Fauzi, Puanbee, suriaamanda, Suri, Puan Kutu, kak Syamila, Juan.

Tidak lupa sekalung penghargaan buat yang tidak tersenaraidalam carta kerana maaf, saya limitkan hingga 10 nama saja di situ.

Erm… kalau saya nak buat bloglist, ade ke yang nak join? ;)

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *