Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Top Komentator Jun – Disember 2013

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Top Komentator Jun – Disember 2013

Bismillahirrahmanirrahiiim…

Top Komentator Jun – Disember 2013.

Baca betul-betul ya… 2013 tu. Bukan 2014.

Memang saya tak silap taip.

Ya Allah teruknyaaa saya ni… terabai teruk juga kandungan blog ni.

Banyak yang nak update. Bila taip², tak sempat nak habiskan, masuk le Draft.

Lepas² tu bergantung pada mood nak sambung taip + publish.

Kalau takde mood, alamat macam ni lah jadinya.

sorry

Setahun punya update untuk top komentator terbengkalai.

Maaf yer kengkawan… bukan saya tak hargai lawatan kalian.

Saya sukaaaa sangat ada yang masih sudi meninggalkan jejak di sini.

Ok tanpa lengah masa, saya lampirkan printscreen Top Komentator bulan Jun – Disember bagi tahun 2013.

7 bulan punya koleksi okeyyy…. -_^

top komen jun '13

top komen july '13

top komen ogos '13

top komen sept '13

top komen okt '13

top komen nov '13

top komen dis '13

thank you

Kesimpulan Top Komentator sepanjang 2013 ialah… daddy blogger tegar lagi ngetop >>>  AkuBiomed <<<< (yang juga Juara komentator Mac – Mei ’13)

Tempat kedua jatuh kepada blogger penggemar tegar cendol >>> Titan <<<

Tempat ketiga dimiliki blogger usahawan tegar >>> Denaihati <<<

Fuhhh…. otai² belaka !

congrats

Seterusnya blogger² tegar belaka… Terima kasih !! >>> Zie Fauzi, Puanbee, suriaamanda, Suri, Puan Kutu, kak Syamila, Juan.

Tidak lupa sekalung penghargaan buat yang tidak tersenaraidalam carta kerana maaf, saya limitkan hingga 10 nama saja di situ.

Erm… kalau saya nak buat bloglist, ade ke yang nak join? ;)

 

13 Responses

  1. akubiomed says:

    Terima kasih tuan tanah dapat menyelit disini. :-)

  2. Raudzah says:

    ooo kita pun ada ya..he..he..Dah lama sangat rekod tu umiie..he..he

  3. yangbaik says:

    ramai blogger otai singgah dan tinggal jejak di sini… tahniah
    lastly… yangbaik berminat juga dengan bloglist tu ;)

  4. awok….. terkeluo dari senarai jugak akhirnyaa……uhukkk

  5. amirulfaiz says:

    Bro @akubiomed memang sangat otai. :D

  6. nza says:

    2lh kan terkadang kita trlepas pndang sedangkn ianya ada dlm perancangan dan ingatan…

  7. Hafizul says:

    Nampaknya saya tak berapa nak aktif sepanjang tahun lepas dalam blog ni..hehe..

  8. eh ada bloglist ke mane2 ?

  9. Ummi Hanie says:

    selamat datang… join la jangan malu2 ye :)

  10. Tahniah kepada semua top komentator :) Serious kagum dengan anda yang boleh buat komen meletup-letup nih!

    P.s. – Maaf lama tak singgah di blog akak ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *