Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

TOP COMMENTATOR’S RESULT !!!

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

TOP COMMENTATOR’S RESULT !!!

Bismillahirrahmanirrahim ………

Dengan ini saya selaku pemegang mohor2 diraja mengumumkan .. ewah !!
Saja bagi saspen lebey sikittt …
Mintak maaf banyak2 , seperti yg Hanie risaukan , internet connection adalah agak slow malam ini , so that’s why Hanie tak dapat nak capture printscreen ni tepat2 pada jam 11:59 PM . Walaubagaimanapun , syukur alhamdulillah widget Top Commentator tu tak buat hal macam widget Komen Terkini tu . Dah seminggu saya takleh baca sape yang bai recent comments tau . Huhuhhh !

Nampak tu pukul berapa ? Betapa slownye nak loading page dek kerana kelembapan sang tenet !

So …………………

Pemenang2 bagi cabaran/contest TOP COMMENTER Bulan Disember 2009 ialah … *drumroll*

.
.
.
.
TEMPAT PERTAMA : Hans
TEMPAT KEDUA :Ieda the Rainbow Princess
TEMPAT KETIGA : Penaberkala
SAGUHATI : ???
dan …
TOP REFERRER : Penaberkala again !
SETINGGI2 TAHNIAH Hanie ucapkan kepada semua pemenang . Akhirnya memang kalian bertiga jugak yang bersaing antara satu sama lain . Hmmm … contest ni memang nampak senang tapi agak mencabar minda dan stamina jugak kan ? Tak apa , esok , eh ! Hari ni (Jumaat) holiday . SELAMAT BERCUTI . Rehat jap dari mengadap computer pun tak apa . :)
Macammana ni .. tak ada yang sudi nak hadiah saguhati ke … Hanie dah serba salah ni . Sebab ramai yang dah komen banyak2 tapi nama dah tenggelam . Macam tak fair je kalau Hanie tak bagi hadiah kan ??
Oppsss … terlupa pula . Di sini ada AWARD yang tak seberapa sebagai tanda penghargaan Hanie untuk effort u all semua . Terimalah …
Untuk Hans …
Untuk Sis Ieda …
Untuk Penaberkala …
Untuk Siapa ??? (cerite next entri)
Untuk Penaberkala ….
Masing2 , silalah ambik dan tempekkan di blog ye ! Kalau sudi laaa … Buat kenang-kenangan …
Apa yang lebih penting , keakraban persahabatan yang terjalin selepas sebulan bersama2 bertungkus lumus bersaing . Betul tak ? Haish .. rasa terharu dan sedih pula baca komen2 u all lepas contest timed up tadi . Huhuhuuuu … See u all again ! Jangan malu2 singgah blog [Ekspresi] Dot Com lagi yer !
p/s : Dear Winners , please leave me your bank’s account number in my e-mail so that i can transfer your prizes as soon as possible . THANK YOU !
p/s/s : my e-mail ; honey_sapphire@hotmail.com

 

15 Responses

  1. hans says:

    >thanks sis….maaflah pening kepala layan kerenah hans nihhahahaden gilo sikit bab2 komen nihnih menang pertama kali nihhappy tul

  2. hans says:

    >dah send dah email dkt sis..tido dlu sisesok nak kena bangun awal

  3. GhOsToNe says:

    >tahniah2!!!shuke plak hasn menang!!!heheheheheh

  4. penaberkala says:

    >tahniah kepada hans dan kak iedamemang betul apa yg dijangkakantenkiu utk sis hanie yg anjurkan contest nino 3 pun kira oklayg penting semua objektif yg dicatatkan di entri penyertaan tercapaitop referer tu ape sis?ada hadiah gak ke?tak sangka

  5. Ummi Hanie says:

    >hans : …first time ye menang..xsia2 sis jemout join aritu yer..anda mmg gigih n layak utk menang..ok nnti sis cek emel k..sis pun nk rehat dulu nijumpe lagi ye :)pena : top 3 jugak tu pena..u r welkem…yup,ade adiah gak utk top referrer..maksudnya blog pena paling banyak link ke blog sis..gitu le lbey kurang..

  6. >Assalamu'alaikum..Morning,Hanie..Sorii..lewat mai cnie,td p rehat2kn pale & fikiran dgn menonton cerita 3 Abdul& AC Sempoi..1st Sis masuk tgk n3 nienmpk dh award tu..tersenyum2 dh Siscoz tgk award nye lawa gile..Bile la Hanie buat ye,x ckp pun..Hihi..Neway,Mekasih bnyk Hanie sudi bg Sis award yg cantik nie..Pandai Hanie buat..Sukaaaa bngtt!Kira nie la AWARD PERTAMA Sis utk tahun 2010..Hanie..knp Sis pegi klik dkt denramaspeed tu tp die tulis 'RESOURCE IS GONE'??Sis pk boleh la kut kalau nk check sape ygdpt saguhati top 10 tu tp x jumpa pun..Sis pun buntu pk mcmana dgn komen kwn2 yg lain2 tu..??Hrp Hanie dpt jumpa penyelesaiannya..

  7. >Waahhhh!!Suda belak dr mkn2 kaa?? :)Pena..CONGRATS,ehh!

  8. >Baru skrg line laju!!Awat la td x mcm nie.. :(

  9. nza says:

    >tahniah kpd yg brjaya…wah, ieda…tahniah!!!!

  10. >Mekasih,Mekasih Akak Nza.. :) Lenguh jari2 nie Akak..

  11. xyncaholic says:

    >tahniah kepada pemenang..huhu..ade kat kg la kak..internet tak de..tu yg tak hupdate..by the tahniah skali lagi pada yg menang..dpt hadiah nu yer tu..

  12. uMMiIRa says:

    >tahniah pada hans, ieda n penaberkala…last2 nama ummi tenggelam…huhuhu…tk sempat nk bg komen…bz sesangat…he3

  13. Ummi Hanie says:

    >ieda : wow award prtame 2010 yea..Hanie pun xde lagik taww .. cntik ker award hanie buat tuh sis? ala kadar je..hmm best gak design2 award ni sis !nza : peserta pilihan ekk?ghostone : ni musti peminat hans neh ;)xync : oo..gitu citenyr..

  14. hans says:

    >hahaahaghostone tu macam adik den jer sis

  15. Ummi Hanie says:

    >ohh..gitu ka hans..patot ler..bgus2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *