TOP COMMENTATOR’S RESULT !!!

Bismillahirrahmanirrahim ………

Dengan ini saya selaku pemegang mohor2 diraja mengumumkan .. ewah !!
Saja bagi saspen lebey sikittt …
Mintak maaf banyak2 , seperti yg Hanie risaukan , internet connection adalah agak slow malam ini , so that’s why Hanie tak dapat nak capture printscreen ni tepat2 pada jam 11:59 PM . Walaubagaimanapun , syukur alhamdulillah widget Top Commentator tu tak buat hal macam widget Komen Terkini tu . Dah seminggu saya takleh baca sape yang bai recent comments tau . Huhuhhh !

Nampak tu pukul berapa ? Betapa slownye nak loading page dek kerana kelembapan sang tenet !

So …………………

Pemenang2 bagi cabaran/contest TOP COMMENTER Bulan Disember 2009 ialah … *drumroll*

.
.
.
.
TEMPAT PERTAMA : Hans
TEMPAT KEDUA :Ieda the Rainbow Princess
TEMPAT KETIGA : Penaberkala
SAGUHATI : ???
dan …
TOP REFERRER : Penaberkala again !
SETINGGI2 TAHNIAH Hanie ucapkan kepada semua pemenang . Akhirnya memang kalian bertiga jugak yang bersaing antara satu sama lain . Hmmm … contest ni memang nampak senang tapi agak mencabar minda dan stamina jugak kan ? Tak apa , esok , eh ! Hari ni (Jumaat) holiday . SELAMAT BERCUTI . Rehat jap dari mengadap computer pun tak apa . :)
Macammana ni .. tak ada yang sudi nak hadiah saguhati ke … Hanie dah serba salah ni . Sebab ramai yang dah komen banyak2 tapi nama dah tenggelam . Macam tak fair je kalau Hanie tak bagi hadiah kan ??
Oppsss … terlupa pula . Di sini ada AWARD yang tak seberapa sebagai tanda penghargaan Hanie untuk effort u all semua . Terimalah …
Untuk Hans …
Untuk Sis Ieda …
Untuk Penaberkala …
Untuk Siapa ??? (cerite next entri)
Untuk Penaberkala ….
Masing2 , silalah ambik dan tempekkan di blog ye ! Kalau sudi laaa … Buat kenang-kenangan …
Apa yang lebih penting , keakraban persahabatan yang terjalin selepas sebulan bersama2 bertungkus lumus bersaing . Betul tak ? Haish .. rasa terharu dan sedih pula baca komen2 u all lepas contest timed up tadi . Huhuhuuuu … See u all again ! Jangan malu2 singgah blog [Ekspresi] Dot Com lagi yer !
p/s : Dear Winners , please leave me your bank’s account number in my e-mail so that i can transfer your prizes as soon as possible . THANK YOU !
p/s/s : my e-mail ; honey_sapphire@hotmail.com

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *