Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

TOP COMMENTATOR CONTEST

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

TOP COMMENTATOR CONTEST

Ya , Ummi Hanie akhirnya menganjurkan sebuah contest buat julung2 kalinya .
Contestnya amatlah mudah .
Anda hanya perlu komen , komen dan komen sebanyak mungkin untuk merangkul kejuaraan pingat Top Commentator blog [Ekspresi] Dot Com bagi bulan Disember ’09 . Mungkin juga menyambut ulangtahun kedua yg bakal menyusul Januari 2010 nanti ?

Maaflah kerana agak lewat membuat contest sebab saya ni agak sibuk sikit nak organize bagai dalam menganjurkan contest2 ni . Ini pun jenis yg ringkas dan mudah untuk saya tentukan pemenangnya . Just look at the Top Commentator’s widget , then we will know who will win . Mengikut poll yg saya buat tempoh hari , voting terbanyak pun memang utk Top Commentator Contest .

Berikut ialah hadiah yg saya tawarkan ;

TEMPAT PERTAMA : RM 30 TUNAI
TEMPAT KEDUA : RM 20 TUNAI
TEMPAT KETIGA : RM10 TUNAI
TEMPAT KE-4 HINGGA 10 : SAGUHATI
contest ini bermula 1 Disember – 31 Disember jam 11.59 PM
Biasanya org tak letak syarat utk contest Top Commentator kan ?
Tapi saya ni pelik sikit ada pulak letak syarat . Nak menang duit tak? Haha . Jangan risau … Tak susah pun …
Apa dia ye ? ;)
SYARAT2 ;
  1. Follow ATAU Linkkan blog ini dgn blog anda . (pilih salah satu ye)

     

  2. Buat entri ringkas tentang contest ni beserta STICKY MODE .

     

  3. Jika nama anda tersenarai dalam senarai Top 10 Commentator tetapi anda tidak memiliki blog , maka penyertaan anda TIDAK DIKIRA . Harap maaf .

     

  4. Komen2 berunsur NEGATIF tidak akan diambilkira . Kritikan membina dibenarkan . Sila beri komen dengan sopan .

     

Satu lagi . Ada HADIAH MISTERI bagi TOP REFERRER !
So , jangan lupa war2kan contest ni kpd sahabat2 bloggerz anda yg lain !
Di sini ada sedikit tips untuk diikuti ;
  • masuk ke blog ini setiap hari untuk beri komen , sedikit pun tak apa asalkan ada :)

     

  • cari topik yg anda suka melalui LABEL BERAWAN atau search melalui arkib “Sejarah Ekspresi” atau di ruangan search itu sendiri .

     

  • kebanyakan entri saya pada tahun 2008 kurang komen (cakap sorang2) , jadi silalah komen2 di mana yg patut ok :) .

     

Apa tujuan Ummi Hanie anjurkan contest ni ?
Mungkin sebab …
  • Nak tambahkan kenalan ,

     

  • Nak meriahkan lagi blog di samping berkongsi entri2 berfaedah ,

     

  • Nak rasai pengalaman anjurkan contest sendiri , bermula dgn yg kecil2 dulu ,

     

So . . SELAMAT BERKOMEN !

 

313 Responses

  1. >Salam..I'm 1st!Hehe..Hanie..sian letih balek drGanu tp masih sempat lg blogging nieh..Mmg Bloggertegar!I salute U lh Hanie!Ohh..about diz contest kn..Kalo comment tu seorang pengomen untuk 1entry ke atau camane ekk?Hanie kire je base on Top Commenter Widgettu ehh?Top Commenter Widget tu kire camane ehh?Kalo 1 entry comment 2,3x die kire x Hanie?p/s: Congrats!Dh coz dah sampai seru organize contest!

  2. nza says:

    >wah dh wat contest la…bagusx3…first Dec.

  3. >awat shoutmix dah xde.. nak borak2 laa… hmmm..rajin wat contez..

  4. hans says:

    >owh,nak komen apa jer banyak2?

  5. >Salam..Hanie..g mane neh,diam ajea..

  6. expression-side says:

    >wowowo..best jgk contest ni..jom kita same2 bjuang..tgok sape yg menang…hahahha..

  7. Ummi Hanie says:

    >IEda : sis , ni blogger tegar ke ketegaq yer..hehehe..yeah u r the 1st ! congratz ! jauh beza tuh dgn yg len2…hehe…yup sis ,Hanie kire base pada Top Commneter widget tuh je..minit terakhir tu kita tengok la sapa yg dok carta 1 , 2 dan 3…jeng3x…dapatler adiah nyer…emm..berapa banyak kali komen pun dia kira sis..jgn risau..:)slmt berjuang ! :)sorry xmuncul2 coz bz sgt walopun di umah..nza : yup kak,meh le jooin , buat meriah2..haha…azrina : ala sowi kak , chatbox tu Hanie 'buang' sat kasi blog ringan sket..blom ade mase nk repair2 blog sakan..haha..ala terharunye ada org nk sembang2 dgn kite..hihi… :)Hans : yup !! komen je ape2 banyak2 ok.. :)expression-side : wahhh anim pun nak join kew…buleh3x..ape salahnya…nama anim pun dah mmg dlm top 10 tuh kan…cuber kalahkan cik abang punye ranking…hehehe..slmt berjuang !haha

  8. >Assalamu'alaikum..Hanie..duk watper tu di hari Sabtu ginie?Hanie..Sis da buat n3 contest yg julung2 kali diadakan nie dkt Blog Sis..Cuma Sticky Mode je blm buat lg..

  9. Ummi Hanie says:

    >wslm sis..ari sabtu ni gi antor biras kat airport bayan pelas jew…thanx sis ! hanie dah terjah entri2 sis tuh…sukee bangat ! ade can jadik juara contest nih ! kalo xde contest pun mmg sis jaguh nye..:)

  10. ct rahani says:

    >salam dik.. lama x jenguk blog hanie.. wah syoknya ader contest.. adiah pun menarik.. InsyaAllah klu smpt akak komen byk2 k.. :p

  11. Ummi Hanie says:

    >wslm kak cthaah lme akk xjengk2 cni..samela sy pun gitu..huhuyup ade contest nih,meh le join n grab the cash ..slmt mengomen bebanyak ye kak :)

  12. hans says:

    >ish, nak join tapi den ni buta sikit bab2 contest nih kaksticky mode tu benda apa plak?tak faham la

  13. hans says:

    >lagi satu nak tulis apa kalau nak masuk?just cerita jer pasal contest nih ker?

  14. hans says:

    >hadiah saguhati tu hadiah apa?hahahaha

  15. Ummi Hanie says:

    >Hans,Sticky mode tu ialah entri yg telah diset utk dikekalkan buat sementara waktu sbg entri paling utama..hmm paham ker nitulis je ape2 pasal contest ni,ringkas pun xpe.saguhati tu misteri le..jeng2…

  16. hans says:

    >adess….xfaham lagi la kakIeda the Rainbow Princess on Saturday, December 05, 2009 1:48:00 PM said…Assalamu'alaikum..Hanie..duk watper tu di hari Sabtu ginie?Hanie..Sis da buat n3 contest yg julung2 kali diadakan nie dkt Blog Sis..Cuma Sticky Mode je blm buat lghah…itulah..benda apa yg sticky mode tu?

  17. Ummi Hanie says:

    >sticky mode tu..cube tengok kat blog ni dik oientry paling atas sekali tuh..dia xubah2 sampai le ke tarikh yg akk setkan (31 disember nnti).stick tu kan maksudnye "lekat"…hans kena setkan dekat "post option" tuh dan setkan tarikh post entri contest ni pada 31 haribulan disember

  18. hans says:

    >owh,maksudnya kena setting la?macam mana nak buat tu?

  19. >Salam..Hanie..MasyaAllah..bnyk giler comment Hans anto..Satu2 soklan lak die tanye tu haa..Habis comment Sis pun da dipetik skali ye Hans..Kikiki..Tgk die da mengungguli carta da tu..Ohh..Mekasih Hanie Cyggg coz da terjah Blog Sis..Mmmwaaahhh2x!p/s: Td g anto biras nek flight balek Ganu ke?Sis nk pegi Picom PC Fair lak kt Penang sok nietemankan adik yg kecik tu nk beli brg komputer.. :)Jom kita p!

  20. hans says:

    >hahahaha….masa tu komen tapi tgok asal tak bertambah pun nombor dkt widget turupa2 dia update sejam sekali

  21. Ummi Hanie says:

    >Hans , sis dah terjah 'borang'mu iteww…taniah yea..tunggu end date jew utk pastikan sape winners top commenters..:Daah sis pun perati gak ranking tu memula mcm xbergerak2..rupenye update dia sejam skalik..cayok2 Sis Ieda,haha..byk giler kan Hans punyer komen?Hanie sndiri tekezut bila bukak email tgk notification tu memanjang dr Hans punye komen..gigih tuh ! sis dun worry ok..tempat ke-2 n ke-3 still available..buleh kejor2 lagi nih..PC fair?aha..maybe xdpt pi kot sis..kami ni jarang turun2 pulau ni kalau xde pe2 hal yg penting…hmm..same2 sis! muahhhh jugaaa…

  22. hans says:

    >hahahaden pula yg lebih mengetahui pasal widget tuhaahapc fair skrg nama jer pc fairtapi xmurah mana punxmacam dlu2dlu2 murah giler2

  23. penaberkala says:

    >sis, sy pun nk join gaktgk hans dengan megahnya berdiri no 1cam tak de saingan je,hak3salam ziarahhans,ak dtg tolong beri saingan

  24. hans says:

    >sis….den dah buat dah sticky mode tu…betul x?pena berkala : haih..aku baru angan2 nak menang..haha

  25. hans says:

    >sis…saya dah buat tapi asal xjadi punsaya tekan edit postthen saya gi dkt optiontukar tarikh diatukar masa diapastu publishtapi sama jertak berubah2 pun

  26. penaberkala says:

    >ak pun tgh blaja nk buat sticky post,hak3try ko post somethingpastu ko delete la balikak rasa sticky mode tu akan buat entri tadi maintain bergaya kat atas skalihans, jgn bimbangjauh panggang dari api ak nk menangsaje nk mencelah kat sini

  27. Ummi Hanie says:

    >hans,hehe..sis saje jew buek2 tataw…kih2..about the sticky..betoi ke tarikh yg hans set kan tuh? sis set kan sampai 31 disember so samapai tarikh tu le entri tu jadik stickyhmm maybe ape yg hans buat tu ambik masa sikitcube tgk esok2 plakpenaberkala,haaa..moh le join xde halangan pun dr sis aslkn memenuhi syarat ok…:)selamat bersaing ye semua especially tu awk,hans n sis ieda..:)rebut2 tempat pertama

  28. hans says:

    >den letak 31/12/0911.59 P.Mtapi xubah2 punpelik juga

  29. hans says:

    >pena berkala : iakah?aku try tgok

  30. penaberkala says:

    >sis, komen2 dulu takpe kansbb esok br nk post entri sal nibr nk blaja sticky mode,hak3

  31. penaberkala says:

    >hans, ia kotak pun duk tnya pak cik google nihtgh blaja

  32. hans says:

    >adess….kalau ko dah berjaya buat ajar aku plak tau

  33. Ummi Hanie says:

    >hans,blogspot tgh penin le tutgk esok2 lakpenaberkala,komen je dulu xkesah tp endingnye nnti kne cukup syarat ok

  34. penaberkala says:

    >hans, aku pun nk buat esok gaknnt ak dah dapat buat ak roger ko

  35. penaberkala says:

    >ok sis, smangat berkobar-kobar nihtak menang ngan hans pun tak ape lah,hak3

  36. hans says:

    >pena berkala : hahaah..gilalah,…sah penaberkala menang..xdapat nak beli perfume aku macam nih..cess…

  37. hans says:

    >sis…maybe blogspot bengong kut malam nihtry tgok esok lak jadi apa

  38. penaberkala says:

    >woit, ak join saje2 jenk kenal ngan sis ummienk bg moral support kat ko gak,hak3

  39. hans says:

    >penaberkala : hahaha..xnak percaya ko..dalam blog nih aku anggap ko musuh ku…haha…p/s : aku budget macam tengah masuk sukan sea acara lawan pedang jer..haha

  40. hans says:

    >kak…macam xpercayasaya komen entry mula2 akak…hahahgila tul saya malam nihrajin plak baca n komen

  41. Ummi Hanie says:

    >hans n pena…slamat bersaing..klako le ngkorang nitp sis kagum korang mmg gigih !!tp jgn lupe..sis Ieda pun saingan hebat tawww…ari ni je email sis akk penuh dgn notification komen dr sis Ieda..hah..pena nk kenal dgn sis hanie?sy biase2 je..ibu beranak 4 dah ni,umo 25 ok :).wahhh..bermulalah aktiviti mmbalas komen bak gunung pd hari ini..gigih gigih !erm…korang prasan tak Top Commenter punyer widget tu tinggal nama u all bertiga?xpenah2 terjadik tau..ini hanya terjadi sbb ada ini contest…

  42. penaberkala says:

    >hans n kak ieda, slamat bersaing oksis, xpe kami bersaing secara sihatok, dh kenal sisselamat berkenalan

  43. hans says:

    >sis…owh,ar ar…tiba2 sis ieda mengungguli carta…laju tul

  44. hans says:

    >pena : yups..kitaorang bersaing secara sihat

  45. penaberkala says:

    >laa, ranking dh bertukar ketp ak mantain no 3

  46. hans says:

    >hahahahxtau lagibenda boleh berubahtak leh nak kata apa2sapa2 pun leh menang

  47. >Salam..Hanie..Letih dak Hanie duk kena reply komen2 Hanie..Sian Hanie..Adoiihhh..patut la nama commenter lain x ada,rupanya gara2 kami bertiga ke..Sian plk dkt yg lain tu..Tp tgk tu tb2 je berdesup nama Penaberkala dh memintas Sis nie Hanie..Terel tol depa nie mengomen2.. :)

  48. penaberkala says:

    >eh hans,ko prasan takhadiah ada 10ranking ada 3 jecamne nk tau pemenang no 4-10? hak3

  49. >Knp x ada org len lg yg nk komen2 kt n3 nie??Asik Hans,Penaberkala & Sis aja nie!?

  50. hans says:

    >pena : ar ar kan…itula pasal…tahu la macam mana…aku buat sticky mode dok xnaik2 pun entry tu

  51. hans says:

    >kak ieda : den pun tak tahu

  52. >Mane x nye..derang takut la nk komen cnie tgk Hans mengganas2 sngt kt cnie..Cuba kurang kn sket keganasan tu..Biar lemah lembut & sopan salu..Slow2 komen..Hihi..

  53. penaberkala says:

    >aah, discussion kita bertiga jeterkejut org lain bukak entri kat blog nihasyik ada komen kita bertiga jek

  54. hans says:

    >hahahahyesgua dah buat sticky modepatutlah selama ni xbolehgua tersilap isi bulan dekat haribulanhahaha

  55. >Apa daa Hans..buleh tersilap haribulan plk..Sis da ajar kn arie u wat caner..Hr nie br bejaye,ye..p/s: Tuan Blog nie lg terkejut Pena,coz bederet mail box dia dgn komen kita..p/s: HANIE..JEMPUTLAH YG LAIN2 DTG CNIE,HANIE..

  56. hans says:

    >hahhahanak tgok nenek kebaya duluselamat berkomen

  57. penaberkala says:

    >huh, nasib baik nenek selamatkan budak tuhlayan cite lu japslamat berkomen y korangpatik mintak undur diriada masa terjah balik kat sini

  58. Ummi Hanie says:

    >attention dear commenters…jgn terburu2 k..masa masih pnjg lg deh..sampai ujung bulan kan…insyaAllah sis ieda,Hanie ade gak jemput yg len2 dtg tp mungkin tgh cuti2 mesia ni kan..kureng sikit bloghopping nihdun worry kthey will come later ;)

  59. >Sis Nza ckp nk mai cnie..sibuk jgk agaknya kn..Sis Nza pun balekKlate tgh bercuti & jln2 ngan kids kut..:) Hrp ade lg yg join contest Hanie,nie..Biar ramai lg meriah,leh tukar2 pendapat kn..:)

  60. Dak Wan says:

    >Cuti erk? Teman takder cuti… Ark!

  61. hans says:

    >sis hanie..ar ar…masa panjang lagi kut

  62. hans says:

    >yups…tu ada dak wan plak masuk…mari join ramai2

  63. penaberkala says:

    >tu pasal, masa pnjg lagi kottak mampu den nak bertahan

  64. hans says:

    >itula pasal..aku berserah sahajalah…kalau menang itu rezekikalau xmenang nak wat macam mana…paling tidak kita dah dapat banyak ilmu waktu kita lawan mengomen2 dkt blog sis hanie nih

  65. hans says:

    >sis,bila nak update entry baru>?

  66. >Asslamu'alaikum..My Dearie Hanie..Slmt Pg..Tgh sibuk memasak ke tu? :)Hanie..dats why Sis tgk Hanie mcm x join je sbb Sis pun fhm Hanie bz agaknya..Tp kalo Hanie join mesti markah tinggi lg drp Akak & dpt jd pemenang contest nie ..Actually Sis pun bz jgk,tak tau lah dpt ke x ikut contest nie sampai abis..Anyway Hanie Thanks for Ur vote.. :) Mmwwaahhh!Syg Hanie!p/s: Tgk dh makin ramai dh kt tas 'carta' Top Commenters tu.. :)

  67. hans says:

    >yupsmakin ramai dah nihgua dah letih nihtapi alhamdulillah tgh happy sebab dah grad

  68. Ummi Hanie says:

    >Dakwan : meh le join same…npe xde cuti tuh?pena:bertahan ler..masa pnjg lg ni..esok2 buleh pulun lagik..bukan byk mana pun entri sis nih dibanding dgn blog2 lain…hee~hans:awk mmg pulun..hampir setiap entri dah diterjah tp masih ade yg belum..sis da check..hehe..xper..mase pnjg lg..sempat tuhthanx 4 enjoying being here :)entry baru?dah kuar tuh..tp 1 jer..sis xsehat nihsis ieda:ishh ..Hanie xmemasak bbrp hari ni sis…xsihat…hubby pun suruh rehat..dia yg buatkan sikit2..alhmdllhxper,sis buleh menang itu contest..nnti gatau Hanie cmner nk vote okeh..xsempat ler nk baca2 caranyeprezzie sis blum sampai lg..xsabar nk tgk nih..maybe pjbt pos sesak kot coti2 nih sis..thanx again ye sis !yupp..carta dah makin ramai tp depa xmasuk contest ni..sekadar mengomen entri terbaru jew..xperla,alhmdllh drpd xde langsung kan..hans:hepi ehh..taniah dah grad…:)

  69. penaberkala says:

    >hans: congratz dh gradkak hanie: ok,moga dpt bertahan ke penghujungnya..huh,lama lg nih..breti rest jap,hak3

  70. >Salam..Juma'at Hanie..Lucky yea adehubby tercayang yg very understanding..Ye la,pas raye,deliver bebi pas2 nk jg bebi,nk kene g tlg2 kenuri biras lg,Raye Haji lg..Nie kn lg plk nk monitorBlog & contest lg..Wuishhh..kalo Akak dh lama'tumbang'cam Hanie,pingsan trs agaknya..Ala..Hanie..ajak le deme join..Sis ada jgk ajakSis Nza & beberapa org lagi join Contest Hanienie..Tatau le kut deme sibuk agaknye..Sispun bz tp nk jgk join contest.. :p

  71. >Pnjg lak essay Sis kat tas tu..Hanie..jgn ler pai tunggu posmen dpn pin2 rumah lak..Hihi..If x sampai minggu nie maybe minggu dpn latu kut sampai..Sis tgk ramai jgk yg pos2 parcel kt postoffice rie2..Jenuh nunggu..

  72. hans says:

    >Thanks semua…doakan den dapat sambung dalam degree in broadcasting yernext week kuar result permohonan degreesedikit takut

  73. Ummi Hanie says:

    >Pena : ok xapo..rest le dulu tp jgn terlupa sambung pertarungan balik ! ahakksss~ ..Ieda:xpe sis..esei pun kompem Hanie akan baca..yup lucky me ada hubby tercayang yg serba boleh dan very understanding..susah nk jumpe camtuh tp Hanie dah dpt..eheee..alhmdllh!ha tu le sis,coti2 ni ramai org hantor parcel dsb. ..hehe Hanie xdele sampai nunggu dpn pintu umah..buleh pingsan dibueknyo…susah2 je sis beli adiah,bungkus2..then beratur plak kat pjbt pos…haishhh..ni yg cyg sis neh :x

  74. zai kulim says:

    >zai mmg suka join contest

  75. zai kulim says:

    >zai dpt tahu contest nie melalui..http://ieda2009.blogspot.com/tq ieda

  76. Ummi Hanie says:

    >zaikulim:slmt dtg kak zai..moh2 join ramaisuke join contest eh..salam kenalan juga utkmu

  77. Hang TuARC says:

    >haramak…kalo dah comment xkesah la membina ke ngutuk keorg Inggeris kata,"face the music"

  78. Ummi Hanie says:

    >Hang TuARC,setakat ni xde le lagi komen mengutukkalo nak mengutuk xtentu pasal,cari gado namenye..tengok kesesuaian gak ladare to join?

  79. >Salam..Hanie..morning..Hehe..Sis xleh tdo td hubby ajak p rmh MIL pkl 1pglak tu..Dia nk pegi amek brg kt umh MIL..Sian hubby kepenatan,pkl 12tgh mlm brbalek keja..Sis drp ngantuk trs x ngantuk..Hanie..Sis nk bgtau,parcel ygSis pos tu,pressie utk Hanie derang returnbalek ptg td..Tak tahu knp..?Nie addressHanie,kn..->20,Lintang ilmu6,Tmn.Ilmu 14300 Nibong Tebal,Penang..Betul x??

  80. >Yes!Zai pun da join contest nie!Jum komen sampai lebam,Zai.. =^_^=

  81. xyncaholic says:

    >salam..thanks anjurkan contest gini..dari aku dok buang masa bek aku join contest nih..ade rezki dpt la kan prize tu..haha..anjurkan lagik banyak contest k..keep it up..

  82. Ummi Hanie says:

    >Ieda:wslm sis..ala siannye mesti xcukup tido kan..hmm xpe nnti Hanie pasang balik shoutbox yer..sian sis ken masuk komen box nihmm..tatau la nape..maybe posmen baru kot tak tau address..tp xpe juge at least sampai balik ke tgn sis..alamat tu dah betul sesangatyupp..sis Zai dah join..xyncaholic pun peserta baru..slmt berjuang ye sume ! :)xyncaholic : wslm ..owh sesame..sy pun sonok org sudi join contest xsberapa nih..insyaAllah next year akan difikir2kan lagi contest ape plak yea..thanx to u too n gudluck ! :)

  83. hans says:

    >makin banyak dah join nihsenyum la sis hanie tu nampaknyaari tu merungut 3 orang jer masuksekarang lebam mata nak baca komen2 kitaoranghahaha

  84. penaberkala says:

    >huh, makin rmai yg join, baguih2lama dh tak singgah sinibz sikit skangslamat berkomen utk smua!

  85. hans says:

    >pena : patutlah lama xnampak ko..selamat berjuang kembali..sis hanie ni siap demam2 ko tahu sebab ko xdatang..ko tgok entry dia yg baru2 nih..ada dia cakap dia sakit2 pening2

  86. penaberkala says:

    >hak3,sis hanie tuh demam2 + pening2 sbb duk baca komen2 byk ni kotkesian, penderaan mata dan fikiranak dtg nk smbg perjuangan,haha

  87. hans says:

    >hahahaitula pasal….ku suruh dia berehat dia kata dah oksilap2 pening baliktambah2 ko dah berjuang kembali pulabertambah2 peninglah beliau

  88. penaberkala says:

    >aah kan, tak pasal2 nnt sis hanie demam makin terukak klu start komen, byk la plak,hak3harap2 sis dh ok la ye

  89. hans says:

    >insyaallahhari tu dia gtau kata dah ok dahtak tau la skrg jadi apatapi doakan jer dia sihat

  90. adda says:

    >wah hanie nk bagi duit raye ker? cayalah.. goodluck peserta sekalian. tgk ada org dh komen sampai 80++ cayalah..dh klik MAS n SKII

  91. hans says:

    >pena : dah lepas la tu kan?sis kata ok xsilap aku

  92. hans says:

    >adda : yups..sis nak wat amal jariah tu sebab dia wat contest nih..thanks pada sis

  93. penaberkala says:

    >hans: dh lepas eh? yes, tinggal berkomen je lagi..dh tak lama nk samapi ke penghujung contestadda:sis hanie nk blanja pengunjung setia blog dia,haha

  94. >Blog yg paling malatop dgn komen2tahun ini!Wohoooo!!Opsss..control ,control keayuan!

  95. penaberkala says:

    >sis ieda: agak melatop la..kempen hujung taun yg menjadi nih,haha..kalah YES yg tengah berlangsung skang

  96. >Mmg menjadi,Pena!Kita pun bukan menmenjadi2 komen nie?Hihihi..Err..YES yg tgh berlangsung?Kempen ape tu?Adekah Sis da ketinggalan?

  97. Ummi Hanie says:

    >hans : senyum le ni hans . sampai x terkejor komen2 kome . haha padan muke padaku . :)alhmdllh sis dah sikit le kirenye tp pening2 tu kdg2 dtg balik,la ni sakit tekak xabis2 plak..huhueh,bukan sbb penaberkala xmai cni sis sakit2 plak..hans jgn wat cite yer…hehepena:owh..bz eh..nmpknye sis lg bz sbb baru ni dpt reply balikk..xape,kome wat keje kome,sis buat keje sis..ujung bulan kite tengok ape jadi pada ranking top commenter tu yekaha,sis dah terjah entri sticky tuh.bagus2.i like it.syarat2 lain rasenye sis tgk mcm dah watadda : kak,xnak join sekaki ker? :)meh leieda : ahakssss sis ieda..control jgn xcontrol..xde laa malatop sesangat..kalu xde kome,xjadi jugak kan…kita saling memerlukan satu sama lain..betoi x sis ?err..sis tataw YES tu ape yejualan akhir tahun yg abis2an tuu…:)pena: mcm2 le YES awk .. lawak2 :)

  98. uMMiIRa says:

    >best jgk ni…ummi baru je libatkan dlm blogging ni…lum ramai lg kenalan alam maya…nanti ummi join…

  99. >Assalamu'alaikum..Morning,Hanie..Morningsemua..Sis Syamila,slm ukhuwwah Sis..Sy dh terjah blog Sis td.. :)Yep,Hanie..we need each other..Bekerjasama ibarataur dgn tebing..Hehe..Owh..year ended sale..Hihi..Haaa..Hanie dh ber year ended sale ke?Hihihi..

  100. uMMiIRa says:

    >Waalaikumussalan Ieda…ummi pun dh terjah kt blog Ieda…mr nuff kite tido le..nanti ummi dtg lagi…

  101. hans says:

    >Pena berkala : ar ar..lagi seminggu lebih jer lagi nak habis

  102. hans says:

    >sis ieda : yups…agak meletup la blog nih dgn komen2 pasnih

  103. hans says:

    >sis hanie : hahaa..alhamdulillah dah sihat…orang gurau jer la pasal pena tu..adess

  104. hans says:

    >ummilra : owh,baru blogging ek?selamat masuk dunia blogger…dan selamat join contest nih

  105. hans says:

    >ummilra : rajin2 gi click nuff dkt blog aku tau…

  106. uMMiIRa says:

    >hans : ok…hans pun rajin2la terjah blog ummi tgk mr nuf kite tu..he3…

  107. Ummi Hanie says:

    >ummiLra : selamat dtg ke dunia blogging..yes,sy dah terjah entry akk yea..n u r qualified like others too..selamat berkomen ye !dan selamat brtemu kengkawan maya yg baruhans:yer sis tau..gurau..:)psstt..klik2 gak nuff sis yer..kikikisis ieda: Hanie belum lg berYES sis..tp hampir2 le kot..tambah plak nk lengkapkn peralatan/pakaian Fizah yg dah nak masuk skolah tahun depan ni..teruja gakss!naseb ar dok area utara ni,kureng nmpk warehouse sales ke ape ke..kalo dok KL,mau rambang mata

  108. penaberkala says:

    >sis hanie: thanx dh cek sticky mode entri tuh..so smua dh ok, tinggal komen je lg..hoho

  109. hans says:

    >ummilra : dah terjah dah tapi nuff tido…

  110. hans says:

    >sis hanie : ekau punya nuff pun tido

  111. hans says:

    >pena : hahaha…komen la dgn aman..semua syarat dah cukup

  112. uMMiIRa says:

    >mr nuff ni kalau ummi terjah mesti tido..nasibla…mm..dh ada 9 org for top commenter…1 more please…he3…

  113. hans says:

    >ummilra : yups…nuff suka jaga waktu 12 tgh malam keatas…pelik betul..

  114. >Salam..Hanie..Sehat x hr nie?Sis tahan2 nie xmo berYES dulu sbb nk bajet2 mau beli brg lainyg lebih penting..Hihi..Shopping complex plk bnyk offer brg2 utk perempuan kn mcm handbag,kasut,baju & mcm2 lg lew..Kite pempuan nie kalo shopping x buley sikit2,tgk itu nk..tgk ini nk..Kena kawal lh nafsu nie.. :|

  115. uMMiIRa says:

    >hans : camtu yea…mmm..jenuhla nk nunggu 12 ke atas…huhuhu

  116. Ummi Hanie says:

    >pena : same2…slmt menyambung komen2 :)hans : aik?ade tido2 eh mr.nuff nehieda : wslm sis…alhmdllh dh smakin ok mudah2an…erm…sis tahan2 napsu eh..ahakss!bese ler pompuan dgn shopping mmg sinonim kannn…betoi tuh,YES ni mmg sasarannye kaum hawa ler sape lagi..sabau je le..ummilra : hehe bagus,sis ummilra dah buatkan latest update utk Hanie..

  117. hans says:

    >ummilra : tak tentu juga..kadang2 dia ada kadang2 dia xder…

  118. hans says:

    >sis…yups..ada waktu dia tidur…

  119. uMMiIRa says:

    >hanie : mr nuff kite kuat tido..time kita tido baru dia jaga…:-(

  120. penaberkala says:

    >eh? baru tau nafnung pun tido gak,hak3

  121. Ummi Hanie says:

    >maaf ye guyz..mane2 komen xberkaitan trpakse didelete..c u in chatbox ! :)

  122. hans says:

    >ummilra : haha…nuff saya ikut saya..masalahnya saya suka tido time orang bangun..tu susah tu…pena : haha..baru tau ke?sis hanie : okay…chatbox mari

  123. >Assalamu'alaikum..Hanie!Ape kabo?Dh sehat skrg..Alhamdulillah.. :)Waaaaaa..lama ohh x masuk cnie,makinmalatop ini Blog..Peserta pun makin ramai dh nie.. :) Tahniah!Kempen Hanieberjaya.. ;) Chatbox pun da muncul kembalinie..Rindu dkt chatbox Hanie..Ehh..rindu dkt tuan punye chatbox jugak..Hehe..

  124. hans says:

    >ar ar…sis dah letak dah chatbox..so leh borak dkt situ pasnih

  125. penaberkala says:

    >baru prasan ada chat boxboleh tinggal jejak kat situ la nnt

  126. hans says:

    >penaberkala : aku dah rasmi dah semalam dkt chatbox tu..huhu

  127. penaberkala says:

    >hans: ak pun sempat gak tinggal jejak kat situ

  128. Ummi Hanie says:

    >Ieda : wslm sis..owh..lame eh x mai cni..xper sis,Hanie pown mmg always bz neh..huhuhu..alhmdllh da sehatwindu sama cetbok n tuannya?Hanie pun windu sama cetbok dan chattersnyer…hehehe..kempen Hanie mnjadi?boleh la sis..suka2 jer..smbil tmbh member dan kasik meriah2 sikit blog yg biase2 ni sis..hihiii…sis n yg len2 xsupport Hanie,xjadi jugak kanhans:hans mmg xktinggalan kan..:)pena:baru pasan eh..ok dipersilakan tinggal jejak lg dan lg..

  129. uMMiIRa says:

    >2-3 hari ni bz jer…tak sempat nk terjah blog hanie n bg komen…huhuhu

  130. hans says:

    >sis..hahaha…mana leh ketinggalan

  131. Ummi Hanie says:

    >ummilra : it's okeh bebeh..tp jgn lupe,tinggal 6 hari je lagik till the end of contest ;)hans : mase menguasai carta nmpknyerade can nk menang ni..6 hari lagi !

  132. hans says:

    >sis : adess…ntah lah sis..leh menang ke tak…macam xyakin jer…

  133. penaberkala says:

    >hans:kamon2,5 hari lagi..bertahan-bertahan!sis hanie:bila announce result top commenter nih?

  134. Ummi Hanie says:

    >pena,announce result insyaAllah 1 Januari 2010 la , kul 12 tgh malam tuh..jeng3x…insyaAllah ye , doakan saya sihat dan xde hal lain masa tuh..so don't miss that time ok ! ;)

  135. hans says:

    >sis hanie : hahaha…susah nak on9 selalu la…nak komen pun susah..tenet makin slow plak skrg..sakit hati tul

  136. hans says:

    >pena : insyaallah…tak berani nak kata apa

  137. hans says:

    >sis..wah,pastikan 12 tgh malam tu tau…sebab pagi tu den nak gerak dah pergi shah alam….memang lama xkan on9 dah

  138. penaberkala says:

    >sis hanie:owh,tepat 12 tgh mlm tuh..ok,kena tunggu kat widget tuh la masa tuh klu xde apa2 kena buat,haha

  139. penaberkala says:

    >hans:berdebar-debar la plop

  140. Ummi Hanie says:

    >hans : alamak tenet slow pulokk..ape nak buat kansis pun kekadang terkene gak..tu yg harap2 malam result tu tenet selaju mungkin . hehehmm..nak cuti dari on9 le ni ye?ok hepi holiday in advance yer..gudluckinsyaallah sis akan cube sedaya upaya utk online mlm tu dan umum result ape kata hans bagi akaun number kat sis siap2 ke emel sis ni ;honey_sapphire@hotmail.compena : insyaAllah la..haa..tunggu jgn xtungguu..ha pena pun same bagi akaun number kat emel sis tu yerto others , kalo x ke mana2 after result top commenter ni , buleh bagi akaun number lepas2 tu ye.TQ

  141. penaberkala says:

    >sis hanie:cam awal sgt nk anta no akaun..klu dh konpem mng blh la anta,hehe..hans:ko mmg dh blh anta awal2..konpem dh no 1…jauh dowh kita beza

  142. uMMiIRa says:

    >my name dh tak de dlm senarai la..huhuhu

  143. uMMiIRa says:

    >mlm ni free sket..nanti ummi bg komen byk2..he3…

  144. uMMiIRa says:

    >harap2 dpt la dlm list tu…biarpun yg plg last..ha3…

  145. penaberkala says:

    >good luck ummilrasemoga berjayasempat lg tuh, lagi 5 hari

  146. hans says:

    >pena : hahaha..tercongok depan pc waktu tu…

  147. hans says:

    >pena : haha…agak berdebar2 la juga

  148. hans says:

    >sis : haha..kang kalau bagi siap2 xmenang plak..buat malu saya jer sis..ekekeke..

  149. hans says:

    >pena : ish…apa2 leh jadi..tu kak ummi nak komen banyak malam ni…haha

  150. hans says:

    >ummi : nanti ada la tu..malam ni komen banyak2

  151. hans says:

    >ummi : insyaallah boleh punya…

  152. penaberkala says:

    >hans: klu free,tenet ok, blh la cek..klu tak,herm terpaksalah cek lain kali..cam tunggu result exam plak dah,hak3

  153. uMMiIRa says:

    >hans : tq…harap2 dpt le…he3…ni tetiba ada plak keje yg dtg…

  154. uMMiIRa says:

    >penaberkala : insya allah…mudah2an.. :-)

  155. hans says:

    >pena : hahaha..agak la..berdebar2 kut..contest nih paling lama aku join..sebulan tu…

  156. hans says:

    >ummilra : boleh punya…insyaallah…

  157. penaberkala says:

    >hans:contest ni amat bermakna kot..first time ak join contest nih kat blog..pastuh,sebulan plak tuh,hoho..kenangan abadi nih

  158. Ummi Hanie says:

    >hans :ok xpe trpulang le coz kalo menang , esoknye sis dah boleh transfer fulusss..heheummilra : slmt berkomen…nnti sy catch up yer..bese ler kite ade keje len nak buat kan..gudluck,kalo trsenarai dlm list,ade le saguhati sikit..

  159. uMMiIRa says:

    >tak sabar la plak nk tunggu result..agaknya sape la yg dpt top 5…he3…

  160. penaberkala says:

    >ummilra:aah,tak sabor gak..sabor2,lagi 4 hari..

  161. hans says:

    >pena : hahaa..ni 2nd contest aku join…huhu..

  162. hans says:

    >sis..takper..insyaallah…pukul 12 tgh malam tu saya tunggu..kalau confirm menang saya kasi la siap2 no akaun..huhu..

  163. hans says:

    >ummilra : haha..samala…tak sabar juga ni menanti

  164. hans says:

    >pena : owh,lagi 4 hari ke?huhu

  165. penaberkala says:

    >hans:tak lama lagi tuh..tinggal 4 hari lg termasuk hari ni

  166. hans says:

    >pena : hahaha…lama tu

  167. hans says:

    >4 hari macam2 leh jadi owh

  168. Ummi Hanie says:

    >ummilra : sabo yer… insyaAllah nmpk gaya ummilra ade can dpt top 5 :)hans : kalo bagi cepat,insyaAllah cepat le sis transfer..:) xper,xkesah la mane2 ye

  169. hans says:

    >sis…haha…minta2 la menang

  170. penaberkala says:

    >hans:bertahan je hans

  171. hans says:

    >pena : insyaallah…

  172. >Comment paling bnyk kt cnie rsnya..Jenuh scroll sampai ke bwh..'Kempen' akhir tahun Hanie sngt sukses.. :)Bravo,Hanie!p/s: Mmg la tenet skrg suka buat hal..Bengkek je kdg2 tu..

  173. hans says:

    >kak ieda : hahaha…dah ini sticky mode kak ieda…mau tak banyak..huhu

  174. hans says:

    >hainur : eh,blog kamu ekk nih?

  175. >Salam sume..Hihi..bukan ape yg bertambah bnyk tu sbb kite2 rajin duk menambah2 comment kt cnie..Kalo ade ramai lg yg join contest nie mau cecah 2pages comment sticky nie..Hihihi..

  176. Ummi Hanie says:

    >ieda : timekasih sis..aah entri paling byk komen setakat ini..alhmdllh menjadi sebab ada sis n lain2 contestants..u r the best !hainur : blogkarkun?hmmm…thanx visit me

  177. penaberkala says:

    >hans:byk je nama ko kat komen nih,haha..gigih betul

  178. penaberkala says:

    >sis ieda:betul tuh,komen byk je kan..tp yg aktif nye hanya segelintir jek..tp cukup meriah

  179. penaberkala says:

    >sis hanie:klu takde kontest nih,konpem sy tak tau blog nih

  180. hans says:

    >kak ieda : amboi..sakan komen..sampai gua punya nama hilang terus nih

  181. hans says:

    >pena : banyak apa…nama aku dah hilang dah..haha

  182. hans says:

    >pena : hahaha…meriah2..aku dah letih oit…haha

  183. hans says:

    >pena : hahaha..ku awal2 dah tahu tapi lepas ada contest ni baru la kenal lebih

  184. penaberkala says:

    >hans:haha,nama aku hampir nk hilang dah..kuat betul korang komen..kamon2..siket lg nih,24 jam ++skang takde top10,tp top3 je

  185. penaberkala says:

    >sis ieda:amboi kak,byk mengomen..hans dah terugat tuh..drop terus sy ke tangga ke-3

  186. hans says:

    >pena : hahaha…xlarat aku nak komen2 dah

  187. hans says:

    >pena : haih tak tahu la macam mana..letih dah mengomen ni..haha

  188. >'uMMiIRa:Waalaikumussalan Ieda…ummi pun dh terjah kt blog Ieda…mr nuff kite tido le..nanti ummi dtg lagi'Terime Kaseh Ummi Ira.. :) Jgn lupe terjah salu,ye..Mmwwaahh!

  189. >'penaberkala:ummilra:aah,tak sabor gak..sabor2,lagi 4 hari..'Skrg dh tgl lebih kurang 24hrs lebih je lg nie..Tgk la comment kt cnie x mustahil bakal cecah angka 300-400! :D

  190. >'Ummi Hanie to ieda : timekasih sis..aah entri paling byk komen setakat ini..alhmdllh menjadi sebab ada sis n lain2 contestants..u r the best !'Kembali,Hanie..Sis sngt enjoy dgn contest Hanie nie! :D

  191. >'Pena to sis ieda:betul tuh,komen byk je kan..tp yg aktif nye hanya segelintir jek..tp cukup meriah'Klu x silap ade dlm 8org kn yg join contest nie..Tp x nmpk plk Ummi Ira,Xync dgn yg lain2 tu skrg..P mana depa..Mai la meriah2 kn lg contest nie dgn kami..

  192. >Alamak!Kn dh kate..mmg sungguh masuk 2 pages!!X pnh lg alami komen dkt Blog yg ade sampai 2pagesnieh!!Firstime nieh!!Huhu.. :) Terujanya daku..Hihi..

  193. >'Hans to kak ieda : amboi..sakan komen..sampai gua punya nama hilang terus nih'Tu kn dh ade balek..Naaaaa.. :)

  194. >'Pena to sis ieda:amboi kak,byk mengomen..hans dah terugat tuh..drop terus sy ke tangga ke-3'Kn da naik balek tu,Pena.. :) Usaha lg,Pena..

  195. uMMiIRa says:

    >salam sume….dah tak de top 10…tggl top 3 aje…camne tu…

  196. >Wa'alaikumussalam..Ummi Ira.. :) Yes!Yes!Ummi Ira dh dtg..Tgk dh ade nama Ummi Ira dkt top chart #4! :) Komen2 lg Ummi Ira..Yg top 4 tu hrp nnt jd top 10 balek..Kalo tdk susah lak Hanie nk check sape yg ade dlm top 10 tu,kn?

  197. hans says:

    >kak ieda : mr nuff memang suka tido..haha

  198. hans says:

    >kak ieda : yups…pena dah usaha dah tu

  199. hans says:

    >ummira : owh,itulah pasal…sampai hilang semua..tak per sis..teruskan usaha

  200. hans says:

    >kak ieda : itu la pasal…rumit tul tinggal berapa kerat jer tu

  201. hans says:

    >tak per..apa2 tgok esok..sama2 berusaha

  202. hans says:

    >kak ieda : owh,gi la click nuff den plak kak ieda

  203. >'Hans to kak ieda : mr nuff memang suka tido..haha'Tp pg2 td nuff header,sidebar dgn dkt comment tu semua bgn.. :)

  204. >'Hans to kak ieda : yups…pena dah usaha dah tu'Usaha tangga jaya..InsyaAllah..Katanya Pena ada komitmen len td,komitmen ape ekk??

  205. hans says:

    >kak ieda : click la nuff den..huhu

  206. hans says:

    >kak ieda : owh iaker?apa lagi click la selalu..huhuh

  207. hans says:

    >kak ieda : bz macam den juga la kut…nak balik kampus dah esok lusa nih

  208. >'Hans to kak ieda : click la nuff den..huhu'Udh klik la semalam Hans.. :) Hans bile nk klik nuff kite plk.. ;)

  209. >'Hans to kak ieda : bz macam den juga la kut…nak balik kampus dah esok lusa nih'Iye..bz mcm ekau juge ler tu,Hans..

  210. >'hans to kak ieda : owh iaker?apa lagi click la selalu..huhuh'Mmg akn salu klik bila buat blogwalking.. :)

  211. >'Hans to tak per..apa2 tgok esok..sama2 berusaha'Den pun x larat dh nieh..

  212. hans says:

    >kak ieda : dah click ke?thanks..huhu

  213. hans says:

    >kak ieda : itula pasal….adoi…nasib dah prepare awal2..kalau tak serabut kepala

  214. hans says:

    >kak ieda : owh,rajin ekk..tenet laju..den tenet slow..kalau tak dah click dah nuff…tapi kadang2 click juga

  215. hans says:

    >kak ieda : hahaha..sama la…letih sungguh

  216. hans says:

    >kak ieda..kalau masa den click nuff ekau..tapi blog ekau berat la

  217. hans says:

    >kasi ringan sikit kak ieda blog anda…buang apa yg tak patut…

  218. >'Hans to kak ieda : dah click ke?thanks..huhu'Assalamu'alaikum..Slmt Ptg.. :)Jgn risau Hans,Sis masuk Blog HansSis xkn lupa klik Nuff Hans tu.. :)'Hans to kak ieda : itula pasal….adoi…nasib dah prepare awal2..kalau tak serabut kepalaKlu last minutes mmg akn kelam kabut lah Hans..Elok lh klu dh prepare awal2..

  219. >'Hans to kasi ringan sikit kak ieda blog anda…buang apa yg tak patut…'Alamak..berat ke Hans..Hr tu dh buang..Nk buang ape lg ye?Umm..nnt la Sis berusaha utk 'membersihkan'lg apa yg rs tdk diperlukan sngt.. :)Mekasih sbb sudi klik2 nuff Sis,Hans..

  220. Ummi Hanie says:

    >ieda , hans , pena n ummilra :caiyok2 semua … sy x paksa yer utk komen..kalau dah xlarat,rehat je k..main2 je ni..sian kat u all..hanie tau,walaupun ranking tu berubah2 sampai tenggelam nama org , u all dah komen segigihnye (walopun ada masa xberkaitan yer) .. ready 4 result tonite !aah sis ieda,1st time gak hanie jumpe komen sampai 2 pages ! wahahaha…

  221. Ummi Hanie says:

    >sis ieda lg rajin klik2 nuff hanie..hanie baru nk blaja2 klik2 nuff sis slaloo…

  222. penaberkala says:

    >tolong-tolongnama ak katnexde pun dalam list

  223. penaberkala says:

    >sis hanie:wah,dah maju skang..ada nuff gak..nnt blh la tuh merasa cek dari nuff..selamat klik-mengelik

  224. >Nama dh ada dlm list,Pena!Jgn risau..kumen Pena mmg dh bnyk hanya kena tambah2 lg supaya nama tetap dlm ranking top 10..

  225. >'Ummi Hanie to aah sis ieda,1st time gak hanie jumpe komen sampai 2 pages ! wahahaha…'Pecah rekod,Hanie!!

  226. >'Pena to sis hanie:wah,dah maju skang..ada nuff gak..nnt blh la tuh merasa cek dari nuff..selamat klik-mengelik'Dkt Blog Sis Hanie bkn sj ade Nuff tp ade Adsense ade lg iklan2 yg len yg mmg buley menjana $$$.. :)

  227. penaberkala says:

    >hans:rehat lah dh letih komen.,ak caye ko dh no 1 mlm ni..klu tengok nama dh jatuh sikit br continue komen..klu tak,konpem nama ak tenggelam balik,huhu..ko dan kak ieda je skang mampu bersaing..ak dh give up..tak sempat nk kejar korang..mlm ni pun ada hal plak..sedih2

  228. penaberkala says:

    >sis ieda:thanx for the support sis..ok,sy try la komen siket2..sbb mmg tak larat dh nk komen byk2..masa terlalu mencemburui..tolak masa nk makan,minum,tunggu je lah resulnya mlm nih..sis teruskan berkomen ye..bagi saingan kat hans tuh sikit,haha

  229. penaberkala says:

    >hans:cayok2,lagi beberapa jam nak abis..mantainkan kedudukan..jgn eliminate aku udah ler,haha

  230. penaberkala says:

    >sis ieda:owh,ada adsense gak..patut lah sis hanie ada post sal adsense kat blog dia..then, pasal work at home..rupanya,ni lah slaah satunya ye..hebat lah

  231. hans says:

    >kak ieda : dah prepare pun pening lagi…haha

  232. hans says:

    >kak ieda : thanks sudi click nuff kawe selalu..huhu..terharu tul

  233. hans says:

    >sis hanie : haha..itu la pasal…sampai 2 page tu…

  234. hans says:

    >sis hanie : jgn risau..kak ieda mesti click punya nuff semua orang

  235. hans says:

    >pena : tu nama ko dah ada dah dalam list

  236. hans says:

    >pena berkala : ahaha…kalau ramai click cepat la sampai check nuff tu…

  237. hans says:

    >kak ieda : betul tu..jgn risau pena..nama ko dah ada balik dah

  238. hans says:

    >kak ieda : ar ar..mula2 pelik juga..asal komen tapi kuar nama kak ieda lagi..rupa2 kena tekan page baru..haha

  239. hans says:

    >kak ieda : itula..rasa2 nak buat adsense plak la lepas nih

  240. hans says:

    >pena : uish…asal weih?ada problem ke?

  241. hans says:

    >pena : hahaha….itulah pasal..sis ieda kasi saingan sengit kut..letih tul aku…takper..usaha tangga kejayaan

  242. hans says:

    >pena : haha..kalau ko terkeluar jgn salahkan aku..salahkan widget tu tau

  243. hans says:

    >pena : itula pasal..sis pandai ambil peluang

  244. hans says:

    >sis hanie…buat adsense tu macam nuffnag ke?

  245. hans says:

    >wah,pena bersaing sungguh nih

  246. >'Pena to hans:rehat lah dh letih komen.,ak caye ko dh no 1 mlm ni..klu tengok nama dh jatuh sikit br continue komen..klu tak,konpem nama ak tenggelam balik,huhu..ko dan kak ieda je skang mampu bersaing..ak dh give up..tak sempat nk kejar korang..mlm ni pun ada hal plak..sedih2'Sis pun da letih nie..Rs x mampu da nk bersaing nie..Tp knp Pena,ada hal apa?Jgn la sedih..Xlh la kuar mai la sambut tahun br nie dgn kami..

  247. >'Pena to hans:cayok2,lagi beberapa jam nak abis..mantainkan kedudukan..jgn eliminate aku udah ler,haha..'Rasa mcm Sis akn di eliminate kn nie..Uwawaaaa..

  248. >'Pena to sis ieda:owh,ada adsense gak..patut lah sis hanie ada post sal adsense kat blog dia..then, pasal work at home..rupanya,ni lah slaah satunya ye..hebat lah'Mmg hebat Sis Hanie.. :)

  249. >'Hans to kak ieda : thanks sudi click nuff kawe selalu..huhu..terharu tul'Haaihh..xper la..Sama2 ler kite,Hans..

  250. >'Hans to kak ieda : dah prepare pun pening lagi…haha'Aikk??Awat jd lagu tu pulak??

  251. >'Hans to sis hanie : jgn risau..kak ieda mesti click punya nuff semua orang'InsyaAllah..selagi jari ini masih mampu bergerak..

  252. >'Hans to kak ieda : betul tu..jgn risau pena..nama ko dah ada balik dah'Silap2 nama Sis yg terkeluar nnt.. :(

  253. >'Hans to kak ieda : ar ar..mula2 pelik juga..asal komen tapi kuar nama kak ieda lagi..rupa2 kena tekan page baru..haha'Refresh jgn x refresh! :p

  254. >'Hans to kak ieda : itula..rasa2 nak buat adsense plak la lepas nih'Bagus!Bagus!Jana wang lg! :)

  255. >'Hans to pena : uish…asal weih?ada problem ke?'Tu la psl..Kalo ade ape2 bgtau ler kami..

  256. >'Hans to pena : hahaha….itulah pasal..sis ieda kasi saingan sengit kut..letih tul aku…takper..usaha tangga kejayaan'Tatau la jd giler kejap kt cnie..selagi buleh kumen nk kumen je..Tp mmg dh letih tahap nyawa2 ikn dh nie..

  257. penaberkala says:

    >hans:tak salahkan korang pun,mmg widget tuh camtuh..jgn slh paham,ak ok je..takde apa2 lah,best gak widget tuh..klu tak,tak penuh camni inbok kak hanie,haha

  258. penaberkala says:

    >sis ieda:tak sedih pun..suka sgt mlm ni nk sambut taun baru..ada potluck mlm ni ngan kwn2..so tak sempat nk berkomen..nk masak,haha

  259. >'Hans to pena : haha..kalau ko terkeluar jgn salahkan aku..salahkan widget tu tau'Widget tu agak pelik lh kn..Tp widget tu tak tipu,kn..Hrp2 kita bertiga buleh menang..Kalo Sis x duk #1 pun #2 ke #3 pun okay dh..Syukur sngt..

  260. penaberkala says:

    >SELAMAT TAHUN BARU ye kepada semua kat sini especially sis hanie, sis ieda dan hans..dh sebulan kenal korang..klu ada salah silap sepanjang berkomen,ampun dipinta..salam kenal semua!

  261. >'Hans:wah,pena bersaing sungguh nih'Nie bersaing sampai lenguh jari2..

  262. penaberkala says:

    >tak kisah pun menang ke kalah..dpt berkomen byk2 kat sini dh jadi juara,hakkak ieda,don't worrytakde masalah pun,i'm ok!

  263. >SELAMAT TAHUN BARU 2010 JUGA UTK PENABERKALA,HANIE,HANS,K.NZA & JUGA RAKAN2 BLOGGER SEMUA!SIS PUN SAMA..MINTA MAAF BNYK2 JIKA ADA SALAH & SILAP SIS SELAMA KITA BERKUMEN DI SINI..JIKA ADA TERKASAR BAHASA HARAP DIMAAFKAN..HRP TIDAK DISIMPAN DI DALAM HATI..p/s: Pena..okay,kn???

  264. >'Pena tak kisah pun menang ke kalah..dpt berkomen byk2 kat sini dh jadi juara,hakkak ieda,don't worrytakde masalah pun,i'm ok!'Kita semua juara,Pena!Klu okay x apa,kalo x okay kenala bgtau knp..Riso jgk..Nk kuar ke?Kalo nk kuar..JG DIRI BAIK2..OKAY!

  265. penaberkala says:

    >sis ieda:ok jek..haha..bagus la,korang amek berat gak ye..sis hanie,siap bagi komen kat blog lagi ckp terkeluar carta tadi..terharu! hans pun tertanya-tnya kat komen nihnice to know you all

  266. >'Hans to sis hanie…buat adsense tu macam nuffnag ke?'Lebih kurang cam2 lh,Hans..Tp nk reg Adsense sng lg..Nk letak iklan die pun x mcm cara nk ltk nuff..

  267. >Pena..Sori tau hr tu Sis ada masuk 2x blog pena pas2 ade tgl shouts tp cam segan2la nk tego Pena kt sana..Naper tah..Nice knowing u too,Pena..Pasnie Sis pegi Blog Pena lg..Da lama x masuk blog Pena..duk jumpakt cnie je..

  268. penaberkala says:

    >sis ieda:haha,len kali tinggal je lah jejak kat situ,,mudah nk melawat balik..skang dh lama tk udate dan lawat blog kengkawan..kureng aktif sikit ngan tenet,haha..len kali,singgah je..sy tak kisahletak komen yg membina utk sy ye sisbyk lagi kena belajar nih pasal kehidupan!

  269. >Pena to sis ieda:haha,len kali tinggal je lah jejak kat situ,,mudah nk melawat balik..skang dh lama tk udate dan lawat blog kengkawan..kureng aktif sikit ngan tenet,haha..Okay,Bosshhh!!InsyaAllah..nnt Sis akn singgah Blog Pena & tglkn jejak & kumen..

  270. >Alamak..daku dh ketinggalan Forum Perdana la mlm nie..Adusss..Xper hr nie je missed..

  271. penaberkala says:

    >sis ieda,hans mintak diri dulunk kua ngan kawan2ada makan malam bersama teman dan taulan, potlucksorang satu menu,besh2!ok smuaslamat taun baru sklai lgberkomen la korang berdua mintak diri dulubyesalam!

  272. >Weiii..ade potluck ke..Okay..Pena..Sis nk pitam dh nie..Jumpa lagi nnt Pena..Wa'alaikumussalam..

  273. hans says:

    >kak ieda : itula pasal..kata nak sambut tahun baru dgn kitaorang pena

  274. hans says:

    >kak ieda : mana ada..tu kak ieda ada je dalam widget tu

  275. hans says:

    >kak ieda : click hari2 tau..ekekek…duit nuff kak ieda dah brapa ribu dah?

  276. hans says:

    >kak ieda : haha..tiba2 ada je benda baru yg diingatkan..but so far now semua dah ada..insyaallah

  277. hans says:

    >kak ieda : jgn risaulah…nama kak ieda pasti ada punya

  278. >hans to kak ieda : itula pasal..kata nak sambut tahun baru dgn kitaorang penaXper la die pun ade hal die gak nk wat kn..Humm..Seb bek die x sedih2,pk kn naper da td..Ropenye siap kuar2 g mkn2 lg tu.. :)

  279. hans says:

    >kak ieda : kalau refresh dia kuar yg tu juga…so senang2 click jer dkt newest tu..

  280. >hans to kak ieda : mana ada..tu kak ieda ada je dalam widget tuhaha..ada xper..risau x nmpk batang idung je lam tu ye la abih nnt nek nama hans sorang je..

  281. >hans to kak ieda : click hari2 tau..ekekek…duit nuff kak ieda dah brapa ribu dah?Haha..br RM20..Sikit je la hans..

  282. hans says:

    >kak ieda : hahaha..tahap nyawa2 ikan tu..sama la kta…lagi brapa jer lagi nih

  283. hans says:

    >kak ieda : haha..mana ada…mesti nama kita 3 ada punya

  284. hans says:

    >kak ieda : okay la tu..den baru RM16…ekekkee..beza RM4…

  285. hans says:

    >pena : owh ko kuar sambut new year ke?haha..best tu jumpa member2…

  286. hans says:

    >kak ieda : wah,jgn la pitam sis..lagi 5 minit jer lagi tu..sis hanie pun dah on9 dah tu

  287. hans says:

    >kak ieda : haha..nak segan wat apa..pena ni baik orangnya

  288. hans says:

    >kak ieda : eh senang ker nak eltak iklan adsense?asal rsa cam susah jer

  289. hans says:

    >itula..xkisah menang ke kalah…janj silaturahim dah semakin erat dah..alhamdulillah

  290. hans says:

    >selamat tahun baru kepada sis hanie,kak ieda,pena berkala,akak nza,akak zai kulim,akak ummi,abg xyncaholic, dan semua2 yg join contest ni

  291. hans says:

    >alhamdulillahcontest dah tamatyeyeyeyeden menangalhamdulillahthanks sis anjur contest nih….tgh happy nih…nak out dluesok nak kena bangun awaldoakan kejayaan saya yerassalammualaikum

  292. >Slmt Tahun Baru!Huhu..Dh pkl doblas dh.. :)Juara contest ini jatuh kepada Hans!!!CONGRATS!!Seb bek menang,kalo x frust lekamu ye..Haha..

  293. hans says:

    >Top Commentar :1. Hans(110)2. Ieda the Rainbow Princess(85)3. Pena Berkala (4)

  294. hans says:

    >top referrer dimenangi oleh Pena Berkala

  295. hans says:

    >Kak ieda : welcome…ekau pun tetap juara walau di tempat ke-2..memberi saingan sengit tu..tadi waktu tgok dkt widget tu..siap bunyi2 bunga api lagi…rasa cam happy jer…ekekekke

  296. hans says:

    >Thanks pada Sis Hanie yang anjurkan contest nih…terima kasih juga kepada Kak Ieda dan Pena Berkala sebab walaupun masing – masing join contest ni tapi masing – masing memberi semangat dan tidak dengki mendengki sesama sendiri….so,kalau den ada buat salah den minta maaf lah banyak2 yer….selepas nih susah nak berblog macam selalu…apa2pun harap silaturahim nih berkekalan lah…rajin2 lah lawat blog http://www.hanspunyablog.blogspot.com yerthanks semua…doakan kejayaan den dkt uitm shah alam ni yeramin!

  297. Ummi Hanie says:

    >to the winners ,CONGRATZ !!dan timekasih banyak2 sbb sudi join contest julung2 kali sis ni sampai ke minit terkahir ! salute lah beb !!Sis pun nak mintak maaf kalau2 ada berlaku ketidakadilan dlm contest ni yer.Sis Hanie seronok dpt berkawan dgn u all semua dan seronok tgk gelagat u all yg bersungguh2 dlm contest ni. KEsian pun ada . sampai tahap nyawa2 ikan punade ye sis ieda ?Hans , nnti2 citer pasal adsense yer ?pena : nyaris2 lagi nak terkeluar list , ganti dgn ghostone tapi dia xjoin contest..hihi..sambut new year yer ? jgn lupe balik umah k..:)SELAMAT TAHUN BARU ..

  298. penaberkala says:

    >hans:congratz..cayalah,kan betul ak cakap dari awal dulu..apepun,kejayaan malam ni tak penting..yg penting kejayaan di uitm shah alam nnt..all the best and good luck!aku doakan ko selalu dpat deans list,amin

  299. penaberkala says:

    >sis ieda:sempat pitam tak tadi?sori xleh join celebrate new year kat komen td..tiba2 ada plan lain..apepun congratz dpt no 2best dpt kenal ngan sis ieda!

  300. penaberkala says:

    >sis hanie:thanx bagi peluang join contest nih dan menang 2 skali adiah..percubaan pertama dlm contest yg agak memuaskan..igt dh terkeluar dlm carta dh td..blk2 dari jamuan makan kat kafe td, tgk dh takde nama..igt kalah dah!hehejgn serik anjurkan contest dan jemput sekali lain kalithanx!

  301. Ummi Hanie says:

    >pena : same2…trimas gak ye pena sbb sudi join dgn sungguh2..semoga berjaya dlm studies gak yer..insyaAllah x serik anjur contest..smestinya akan invite kalian semua ;)

  302. penaberkala says:

    >sis hanie:thanx for the organizer.contest yg cukup byk mengajar erti berusaha,bersabar dan konsisten,hak3

  303. Ummi Hanie says:

    >pena : alhmdllh..kalo sis sndiri pun blum tentu join contest cenggini..tabik ahh korang sumer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *