Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Top 10 Entri September 2013 di ummihanie.com

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Top 10 Entri September 2013 di ummihanie.com

Sekali lagi menyahut seruan Denaihati untuk membikin Top 10 Entri September 2013 di ummihanie.com.

Jika dibandingkan dengan Top 10 Entri Ogos 2013, ada beberapa entri yang berulang kepopularannya berdasarkan Google Analytics yang agak diyakini kesahihan datanya.

Inilah senarai Top Entri September 2013 blog ummihanie.com;

  1. Kenali tanda-tanda awal kehamilan
  2. Pengeras urutan badan
  3. Percutian gaya bajet Langkawi 2013
  4. Coach original dari US lebih murah dari butik
  5. Tips mudah hamil: cara mengira waktu subur wanita
  6. Tips hilangkan kahak bayi
  7. Kisah pemandu bot yang jahanam
  8. Tanda-tanda dan Penyakit
  9. Cara jahit seluar palazzo
  10. Kalau rasa2 dah meluat/bosan dgn Isteri anda,nah baca kisah ni dulu…

 

Hanya 4 daripada 10 entri sahaja yang tidak ada dalam Top 10 Entri Ogos 2013 ummihanie.com.

 

Hmmm… rasa macam nak buat segmen atau giveaway kecil lah. Tunggu pengumuman tau… kalau boleh sebelum bersalin, insyaaAllah~ ^-^

Incoming search terms:

 

13 Responses

  1. titan says:

    fuh..semuanya pasal mengandung. haha..

  2. sensasi2020 says:

    Semoga ada entri yang paling popular dan terbaik boleh kita sama-sama buat. Ini akan menambahkan lagi aura blog ummihanie. Nampaknya entri berkaitan kehamilan menjadi entri paling popular. Maklum sajalah perempuan katakan…sudah pasti keyword kehamilan menjadi minat kaum hawa.

  3. Bahrain says:

    ada entri yang dah baca dan ada yang belum..hehe, segmen nanti mesti meriahkan..

  4. ProfHariz says:

    Semua artikel untuk wanita ni. Mesti ramai pembaca perempuan singgah kan kak :)

  5. aree says:

    Lelaki pun ada yang berminat..

  6. devi says:

    semoga sukses selalu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *