Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Top 10 entri Ogos 2013 ummihanie.com

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Top 10 entri Ogos 2013 ummihanie.com

Diilhamkan oleh sifu Denaihati di grup FB Denaihati Network, maka terhasillah Top 10 entri Ogos 2013 ummihanie.com. Bukan sebab syok sendiri yeee….

Idea ini sangat bagus di mana selain bloggers dapat berkongsi link/entri blog, juga dapat memantau perkembangan blog sendiri. Jika nak maju, kenalah usaha lagi dengan memperbaiki mutu blog, kan?

Berdasarkan kajian dan pemerhatian dari Google Analytics, berikut ialah senarai entri Top 10 sepanjang bulan Ogos;

  1. Kenali tanda-tanda awal kehamilan
  2. Kek coklat lembap ajaib
  3. Pengeras urutan badan
  4. Tanda-tanda dan penyakit
  5. Coach original dari US lebih murah dari butik
  6. Cerpen: Aku, sebungkus biskut dan pengemis itu
  7. Tips mudah hamil: cara mengira waktu subur wanita
  8. Kisah pemandu bot yang jahanam
  9. Percutian gaya bajet – Langkawi 2013
  10. Berkenalan dengan ayah Emma Maembong

 

 

Trafik majoriti datangnya secara organik. Bermakna trafik datang dari carian keyword di enjin carian Google. (kalau salah, tolong betulkan)

 

 

Tapi, kalau berdasarkan plugin WordPress Popular Posts yang saya gemar juga gunakan di blog ini, senarai top 10 entri Ogos ’13 adalah seperti berikut;

 

 

Ada sedikit berbeza berbanding statistik Google Analytics.

 

Okay… bagaimana pula dengan Top 10 Entri bulan Ogos ’13 di blog korang? Cepatt buat entry, boleh saya dan rakan² membuat terjahan berjamaah ^-^

 

Incoming search terms:

 

21 Responses

  1. AUC says:

    belum pernah baca lagi blog ni
    salam perkenalan…

  2. Sheila Salim says:

    Assalamualaikum. bestnya! insyallah nanti sheila nak try jugaaa. hehehe :)

  3. nadiah says:

    Salam perkenalan..Menarik jugak tajuk2 entri kat blog ummie hanie ni. insya Allah boleh jengah sokmo :)

  4. akubiomed says:

    Yang disenaraikan boleh dikira entri terhangat untuk blog ini.

  5. Syuhada says:

    belum berkesempatan untuk terjah semua entri akak..
    insyaAllah..will do later.. ;)

  6. Hafizul says:

    haha..kat sini kehamilan yang famous ekk…terbaik lahhh..

  7. D_08 says:

    lame awok tak kesini……
    nak kene catch up balik ni….

  8. ciklaili.com says:

    semua top 10 entri tu best..
    dah singgah baca satu persatu.

  9. syamila says:

    Wah….dah keluar entry hot skrg….blog k sya ada ke top 10…cam tak de je….nanti la cuba try cek….he3

  10. titan says:

    wahh..mesti ramai orang datang nih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *