Ternyata trafik banyak disumbang dari web Apesal.com

 

 

Salam sejahtera dan Assalamualaikum .

 

Sembang-sembang pasal trafik ni adakalanya syok dan adakalanya menyakitkan hati pun ada . Betul tak ? Oh , saya malas nak gosip-gosip pasal orang okay … biarlah saya gosip pasal blog sendiri tapi bukan bermakna syok sendiri … hohoho :p

 

Baik . Hari ni macam biasa godek-godek Analytics dan Keyword yang masuk ke blog ni dalam Nuffnang . Alhamdulillah ada sedikit memuaskan dari segi trafik . Sebabnya puas hati tu ialah ; saya jarang berblogwalking samada secara sakan maupun santai-santai . Yang mana say hye dan beri komen di entri saya , yang itulah saya akan balas jejak dulu . Mintak mahap bebanyak , bukan takmo jenjalan blog kalian (especially silent readers … camno den nak trace kalo kome senyap2 je ? ;p) .

 

Ini hasil kajian analytic untuk trafik pada hari ini sahaja (18 May 2011 , setakat jam 5.30 petang gitu) ;

 

 

Yezzaa … memang tak sangka hari ni trafik mencanak (ala canak sikit jer dah kecoh …. :p)  dari web Apesal . Pada tafsiran saya yang tak berapa teror ni …. maybe sebab semalam dan hari ni saya buat full ping kat web Apesal . Full ping tu maksudnye ; saya ping secara maksimum yakni 3 ping untuk sehari . Yep , limit sehari maksimum 3 ping saja okeh … Baru ni saja rajin nye selepas diapprove pada 30 April 2011 yang lalu . Memang baru lagi tapi kalau tiap-tiap hari buat full ping dari hari pertama diapprove , insyaAllah trafik lebih mantop mungkin .

 

Makanya berpuas hatilah juga join Apesal ni tanpa berpenat lelah blogwalking . Kalau banyak masa terluang macam dah siap buat entri , balas komen dan sebagainya maka saya blogwalk lah dgn senang hatinyer . Tapi kalau entri sendiri entah ke mana , komen-komen tak berbalas , camno nak blogwalk sesedap rasa ?

 

Ape lagi …. moh le join Apesal weih . Bukan kena bayor satu sen pun … ;) Untuk orang-orang yang tak berapa rajin merayap-rayap ke blog org macam saya ni , sesuwei sgt ler … tapi kalau kome rajin mai ke sini , even sekadar jerit-jerit kat chatbox pun , insyaAllah saya akan balas kunjungan …. :)

 

 

 

Next next entry insyaAllah nak gebang-gebang pasal keyword + SEO sikittt …. Stay tuned Stay Cool ! :)

Oh ya , ada utang nak jawab tentang Adsniaga . Harap sabar yer ~

 

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *