Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Teringin header blog yang cun

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Teringin header blog yang cun

Blog dan header blog bagaikan kacang dengan kulitnya.Juga bagaikan isi dengan kuku.Atau bak laut dan pantai.Tak mungkin dipisahkan.Cewahh melalut² pula saya bersastera .

Tapi saya serius nakkan header blog yang cantik lagi cun tambahan lagi jikalau ianya PERCUMA.Pehhh … feeling macam rumah dapat sponsor langsir baru gitu…. ahahahah ~

Kalau korang pun nak sama macam apa yang saya nak ni,jom join giveaway kak yan ni sebab tarikh luput pun dah nak dekat.Koman² pun dapat backlink,okey sangatlah tu kan ! ;)

 

Kak Yan mintak pendapat sikit tentang blog beliau.Adoimak ,kira otai dah ni dan banyak ilmu blogging,segan pula nak bagi pendapat … :p

Ok la , memandangkan blog Kak Yan tidak kelihatan widget Archive(Arkib) dan yang sewaktu dengannya seperti Tags/Labels juga button Search.Dicadangkanlah agar kak Yan bubuh salah satu widget tersebut untuk memudahkan kami menimba ilmu di blog akak tersebut …

Widget carian juga dicadangkan widget carian Adsense for Search di mana pemilik blog akan mendapat sedikit $$ hasil dari carian pengunjung² blog.Ini mengikut pengalaman saya sendirilah sejak menggunakan widget @ memasang coding adsense for search tersebut. Bergerak jugalah angka² Adsense saya yang tak seberapa tu … hehe ~ :p Alah,kak Yan lagi pro kan kan kannn ….

 

“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Incoming search terms:

 

22 Responses

  1. iEyLa says:

    saye pon nak jugak…hihi…
    gudluck sis.. ;)

  2. kakyong says:

    n3 kakyong masih dlm draft lagi.. manjang lupa.. ;)

  3. eus says:

    k’yus nk jugakkkkk!!!!!

  4. puan kutu says:

    gudluck hanie..mana tau rezeki baby baru..

    sy pun join jugak..doakan sy menang jugak yer.hehe..

  5. izan ishak says:

    gud luck hanie…dah lama k.izan tak join contest2 nih….

  6. puanbee says:

    good luck nis hehe ..

  7. syamila says:

    gud luck hanie….theme tukar baru yea…nice… ;-)

  8. eus says:

    x sempat la hanie! huhu…

  9. ayu jamal says:

    dah hampir 2 tahun berbelog..tapi ayu sndiri pown x reti pasal adsense tu..

  10. yanmie says:

    Salam,
    pasal tu nnti akan diusahakan, kalau ads tu xletak kt blog personal, sbb takut org main fraud click

    thanks join, gud luck yea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *