Teringin header blog yang cun

Blog dan header blog bagaikan kacang dengan kulitnya.Juga bagaikan isi dengan kuku.Atau bak laut dan pantai.Tak mungkin dipisahkan.Cewahh melalut² pula saya bersastera .

Tapi saya serius nakkan header blog yang cantik lagi cun tambahan lagi jikalau ianya PERCUMA.Pehhh … feeling macam rumah dapat sponsor langsir baru gitu…. ahahahah ~

Kalau korang pun nak sama macam apa yang saya nak ni,jom join giveaway kak yan ni sebab tarikh luput pun dah nak dekat.Koman² pun dapat backlink,okey sangatlah tu kan ! ;)

 

Kak Yan mintak pendapat sikit tentang blog beliau.Adoimak ,kira otai dah ni dan banyak ilmu blogging,segan pula nak bagi pendapat … :p

Ok la , memandangkan blog Kak Yan tidak kelihatan widget Archive(Arkib) dan yang sewaktu dengannya seperti Tags/Labels juga button Search.Dicadangkanlah agar kak Yan bubuh salah satu widget tersebut untuk memudahkan kami menimba ilmu di blog akak tersebut …

Widget carian juga dicadangkan widget carian Adsense for Search di mana pemilik blog akan mendapat sedikit $$ hasil dari carian pengunjung² blog.Ini mengikut pengalaman saya sendirilah sejak menggunakan widget @ memasang coding adsense for search tersebut. Bergerak jugalah angka² Adsense saya yang tak seberapa tu … hehe ~ :p Alah,kak Yan lagi pro kan kan kannn ….

 

“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal

Incoming search terms:

22 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *