Teka-teki bergambar

Alhamdulillah, kekecohan gempa bumi dan gegaran semalam berlaku ketika kami dah selesai jalan-jalan sempena cuti pertabalan Sultan. Best juge cuti di tengah² minggu ni. Nikmatnya sangat dirasai oleh orang bekerja macam encik hasben. Orang tak bekerja macam saya ni, cuti ke idak ke serupa sajaaa…. :p

Ok sebelum meneruskan cerita jalan² cari makan kami ni, meh le main teka-teki sikit… buleh? ;)

Agak-agak… ke manakah lokasi hala tuju kami ni?

Mesti boleh teka punyalah !

 

 

Nak hadiah jugak ke? Sebenarnya teka-teki suka-suki je… Tapi memandangkan teman ade extra cenderahati, buleh je bagi untuk yang bertuah tu. ;)

Jawapan PALING CEPAT dan TEPAT, saya hadiahkan keychain Angry bird ni… itupun kalau naklah, jika tidak, saya akan pass ke pemenang kedualah. Baucer Rm5 untuk shopping di kedai saya untuk pemenang² kedua hingga kelima.

 

Sebijik keychain Angry Bird dengan nama lokasi yang terpaksa saya padamkan… sorry pic jadi huduh :p

Teka-teki suka-suki je yer… kalau takmau hadiah tu pun ai tak kisah… ;)

Incoming search terms:

15 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *