Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Teka-teki bergambar

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Teka-teki bergambar

Alhamdulillah, kekecohan gempa bumi dan gegaran semalam berlaku ketika kami dah selesai jalan-jalan sempena cuti pertabalan Sultan. Best juge cuti di tengah² minggu ni. Nikmatnya sangat dirasai oleh orang bekerja macam encik hasben. Orang tak bekerja macam saya ni, cuti ke idak ke serupa sajaaa…. :p

Ok sebelum meneruskan cerita jalan² cari makan kami ni, meh le main teka-teki sikit… buleh? ;)

Agak-agak… ke manakah lokasi hala tuju kami ni?

Mesti boleh teka punyalah !

 

 

Nak hadiah jugak ke? Sebenarnya teka-teki suka-suki je… Tapi memandangkan teman ade extra cenderahati, buleh je bagi untuk yang bertuah tu. ;)

Jawapan PALING CEPAT dan TEPAT, saya hadiahkan keychain Angry bird ni… itupun kalau naklah, jika tidak, saya akan pass ke pemenang kedualah. Baucer Rm5 untuk shopping di kedai saya untuk pemenang² kedua hingga kelima.

 

Sebijik keychain Angry Bird dengan nama lokasi yang terpaksa saya padamkan… sorry pic jadi huduh :p

Teka-teki suka-suki je yer… kalau takmau hadiah tu pun ai tak kisah… ;)

Incoming search terms:

 

15 Responses

  1. Ummi Hanie says:

    kita tunggu sikit lagi naa… hehehehhh

  2. zie fauzi says:

    mcm biasa naik itu train.. zoo taiping kot… :)

  3. […] !Pilihan ABAYA untuk busana gaya mewah tapi mampu-milikShayla Sedondon dgn ABAYATudung Instant LABUH← Teka-teki bergambar nuffnang_bid = "603cb145d9465ef854545922266458c7"; Pengomen ngetop bulan Mac ’12 Posted on […]

  4. iEyLa says:

    sah saye dh terlambat…
    ni pic akk g zoo negara kot.. :)

  5. puan kutu says:

    tgok pun dh tahu.zoo taiping.hehe..

  6. […] pula. Begitulah…. tak semua yang dapat rasa kesan gempa tu kan?Dengan ini, terjawablah sudah teka-teki bergambar tempoh hari… Ramai juga yang meneka Zoo Negara. Adik beradik le tu…p.s: Tahniah Zie […]

  7. Ummi Hanie says:

    zoo mana agak2… tp jawapan dah keluar dah pun.. ;)

  8. Luqman Hakim says:

    apa jawapan dia…hehe

  9. Ie Na says:

    Zoo taiping ? =]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *